Connect with us

#brandedcontent

vivo Y33s model ‘cun’ dengan harga RM999, kamera 50MP hasilkan foto terbaik!

Tidak perlu diperkenalkan lagi kehebatan jenama telefon pintar, vivo Malaysia yang menjadi pilihan ramai terutama kemampuan lensa kamera dalam menghasilkan foto dan video menakjubkan!

Terbaharu, satu lagi model telefon pintar di bawah siri Y telah dilancarkan iaitu vivo Y33s yang dilengkapi dengan spesifikasi lebih mantap serta semua persoalan korang akan terjawab menerusi ‘That’s Y’.

Reka bentuk nipis & ringan

Tampil dengan reka bentuk 6.58 inci Full HD, senipis 8.0mm dan berat 182g sahaja, Y33s yakin memberi keselesaan kepada pengguna apabila dipegang dan dibawa kemana sahaja.

Malah, ia adalah teknologi yang diserikan lagi dengan ciri utama Vivo Dual Tone Step Design sekali gus menjadikan kamera belakang lebih kemas. Uishh menarik ni, That’s Y korang kena try!

Rona warna & tekstur eksklusif

Bagi pemilihan warna pula, Y33s memiliki dua variasi menarik iaitu Mirror Black dan Midday Dream. Untuk Mirror Black, warna hitam elegan digabungkan dengan lapisan kilauan yang bercahaya dan bersinar sehingga boleh nampak bayang-bayang!

Untuk Midday Dream pula, ia mempunyai tekstur AG yang halus dan licin dimana mengandungi matriks kristal cecair yang menjadikan telefon korang kurang terdedah kepada cap jari. Takde la nampak ‘comot’ je kan! That’s Y vivo berbeza dari yang lain. Jadi mana satu warna pilihan korang?

Kamera utama 50MP

Selain itu, vivo Y33s juga direka dengan tiga unit kamera gandingan kamera utama 50MP, kamera bokeh 2MP dan kamera makro 2MP.

Disokong dengan penstabilan imej elektronik (EIS), objek yang dirakam lebih autofokus, jelas dan stabil terutama apabila ‘lighting’ persekitaran mencukupi. That’s Y vivo menjadi pilihan ramai. Sesuai untuk korang yang mementingkan kualiti imej.

Bateri 5,000mAh & pengecasan pantas 18W

Vivo Y33s turut dilengkapi kapasiti bateri sebesar 5,000mAh dan teknologi pengecasan pantas 18W dengan menggunakan ‘cable’ USB-C.

That’s Y korang tak perlu risau lagi pasal ‘low battery’. Siapa tak suka boleh mengecas dalam masa singkat, tapi masa penggunaan yang kekal panjang kan? Tak payah susah-susah nak bawa powerbank!

Berikut antara spesifikasi lain bagi vivo Y33s:

  • Kamera swafoto 16MP
  • RAM 8GB+4GB serta Extended RAM 2.0
  • Perisian Android 11 (Funtouch OS 11.1)
  • Storan dalam sebesar 128GB

Bunyi pun dah menarik, belum lagi kalau cuba. Mesti puas hati digunakan dengan pelbagai spesifikasi di atas, memenuhi kehendak kita semua. That’s Y korang kena dapatkan dari vivo!

Jangan risau nak keluar rumah! Vivo Y33s boleh didapati dengan harga mesra poket dan berpatutan iaitu RM999 di semua platform e-dagang seperti vivo online store, Lazada, Shopee dan sebagainya.

Untuk maklumat lanjut mengenai vivo Y33s, korang boleh ‘usha’ semua benda dengan layari laman web rasmi, YouTube dan Facebook Vivo Malaysia.

#vivoY33s #ThatsY

Continue Reading
Advertisement