hubungi kami

Branded Content

Wah! Bagaikan di ‘syurga’…Hari2 kat sini barulah best!

Ramai berkata konsep ketenangan dan mendamaikan hanya sesuai di kawasan desa dan perkampungan. Tidak kurang juga, ramai yang mengimpikan untuk menetap dan memiliki kediaman di desa kawasan kampung kerana persekitaran yang tenang dek dikelilingi alam semula jadi.

Lupakan seketika dengan sentimen di atas ni. Sebenarnya, korang juga boleh mencapai ketenangan mendamaikan seperti di kampung walaupun berada di tengah ibu kota bandaraya yang pesat ini.

Masih ragu-ragu? Meh kami kongsikan!

SkySanctuary Township, dikelilingi keindahan semulajadi!

SkySanctuary merupakan pembandaran yang pertama berilhamkan alam semula jadi yang berlokasi di Setapak, Kuala Lumpur.

Konsep perbandaran pulau tropika ini sudah tentunya menjanjikan kedamaian semula jadi kepada korang walaupun menetap di bandar metropolitan.

Akses dengan mudah ke Central Park

Lebih-lebih lagi, SkySantuary Central Park dilengkapi dengan pelbagai port yang dikelilingi tasik, memaparkan keindahan semula jadi sekaligus bawa korang melangkah ke dunia baru!

Penduduk di SkySanctuary dijanjikan bakal terpukau dengan fenomena kehijauan yang dimiliki oleh SkySantuary Central Park ini. Paling best, korang boleh akses ke central park serta Oasis peribadi ini dengan mudah dan nikmati keindahan alam semula jadi tanpa tandingan ditengah bandaraya Kuala Lumpur.

 

Mak ayah, anak-anak dan pasangan confirm jatuh cinta dengan SkySantuary Central Park ni. Tambahan pula, tidak ada di tempat lain yang menawarkan taman peribadi yang khusus buat penduduk mereka

Ketengahkan 3 generation concept home

Kediaman di SkySanctuary Township mengetengahkan konsep 3 generation home, yang sudah tentunya bersesuaian untuk korang yang berkeluarga besar ataupun berpasangan.

Masih single? Jangan risau, orang bujang pun boleh tinggal di sini sebab ada banyak kemudahan yang tersedia untuk pelbagai peringkat usia.

 Kemudahan dan komuniti lestari

SkySanctuary menjanjikan bahawa korang bakal dikelilingi dengan komuniti lestari bersesuaian dengan gaya hidup moden yang akan dirasai. Segala kemudahan disediakan demi kesenangan penduduk di sini untuk tetap tersenyum melaksanakan rutin harian.

*Psssttt, pastinya lebih safe and secure haven*

Tetapi paling penting, SkySanctuary Township mempunyai kemudahan untuk mengakses ke lebuh raya utama seperti DUKE, MRR2! Senang untuk korang pergi ke destinasi yang dituju.

5 karya ikonik  eksklusif hanya ada di SkySanctuary

Jangan tak percaya, korang takkan dapat rasa dan lihat 5 karya ikonik ini di tempat ataupun kawasan kediaman yang lain. Cuba bayangkan, persekitaran rumah korang yang berilhamkan alam semula jadi yang dikelilingi dengan hutan, tasik, padang rumput, taman dan tebing sungai.

Tak payah dah nak susah-susah nak cari kat kawasan kampung, dekat SkySanctuary Township ni pun ada semua alam semula jadi ni. Lepastu, kalau nak tanya hanya 5 KM je dari KLCC! Fuhhhh, memang perfect sungguh ni!

 

Fasa pertama SkySantuary, EdgeWood Residences bakal dilancarkan tak lama lagi! Unit contoh untuk EdgeWood telah sedia untuk dipaparkan. Korang diminta untuk setkan temujanji terlebih dahulu dengan menghubungi talian (03) 2727 7468.

Tapi kalau dah tak sabar sangat, boleh je klik di sini untuk meneroka ke dunia SkySantuary yang bakal korang nikmati nanti. Bolehlah berangan-angan dulu!

Apa lagi, moh ler bincang dengan pasangan korang demi keselesaan sekeluarga bersama. Kalau masih ragu-ragu atau buntu, korang boleh pergi ke Facebook  SkyWorld ataupun kunjungi laman web rasmi mereka di sini untuk makluman lebih lanjut.

Rumah yang selesa pasti ukir senyuman di wajah yang tersayang.

PERHATIAN: Pihak Oh My Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Oh My Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Fuhhhhhhhh! (Dihembus)

Sambung Baca
Advertisement