Connect with us

#viral

Wanita ajak ‘bekas2 kekasih’ jadi ‘dulang boys’ pada majlis persandingan

Sempena meraikan hari bahagia bersama suami tercinta, seorang wanita menjadikan lima orang ‘bekas kekasihnya’ sebagai ‘dulang boys’ pada majlis persandingan baru-baru ini.

Menerusi aplikasi TikTok, wanita dikenali sebagai Zizu Aziz itu berkongsi sebuah video memaparkan perjalanan ‘percintaan’ dia dengan kelima-lima lelaki tersebut sebelum bertemu jodoh dengan suaminya.

Bekas2 teman lelaki

@zizuaziz91

my EX’s BF🥺💔 penat edit, kalau tak FYP malas dah main tiktok🤣 #fypgakni #fypdongggggggg #siblinggoals #onlygirl #brothers

♬ Genius – LSD (feat. Sia, Diplo, Labrinth)

“Betul la orang cakap, kadang kita ni jaga jodoh orang. Pernah setable dating ramai-ramai, last-last nikah dengan orang lain.
“Bekas teman lelaki pertama hingga kelima jadi dulang boy je masa hari persandingan bekas teman wanita,” tulisnya pada kapsyen video tersebut.

Posting berkenaan dipenuhi ratusan komen warganet dimana rata-rata tidak mempercayai wanita itu bertindak ‘gila’ dengan menjemput semua ‘bekas kekasih’ ke majlis persandingan.

Bagaimanapun jangan salah faham, rupa-rupanya para lelaki yang kononnya bekas kekasih itu adalah abang-abang kandung kepada Zizu. Amboi bergurau pulak dia!

Adik-beradik rupanya!

@zizuaziz91

Reply to @akmalmashudi_ yess kami adik beradik, maaf kalau ramai salah faham hehehe saya bongsu n ada 5 orang abang😊

♬ original sound – zizu aziz – zizu aziz

“Kami adik-beradik, maaf kalau ramai salah faham. Saya anak bongsu dan ada lima orang abang,” katanya bagi mengelak salah faham pengguna TikTok.

Berikutan itu, warganet memberikan komen pujian terhadap wanita tersebut yang disifatkan bertuah kerana memiliki ramai abang yang boleh bertindak sebagai ‘bodyguard’.

Tak perlu ‘cover’ aurat kalau berkumpul

Bestnya ramai abang

Baru nak tanya, suka cari pakwe muka sama ke?

Patut la muka lelaki2 tu sama je!

Haih nasib baik adik-beradik, ingatkan macam kisah dari negara seberang yang selalu buat sinteron pada majlis perkahwinan mereka. Selamat pengantin baru!

Sumber: TikTok @zizuaziz91

Continue Reading
Advertisement

Trending