Connect with us

#viral

YouTuber Kelantan disekolahkan lepas minta wanita tampar pasangan demi ‘content’

Sejak kebelakangan ini, saluran YouTube dilihat muncul seperti cendawan tumbuh di media sosial sehinggakan pelbagai pengisian merapu juga wujud.

Umum sedia maklum bahawa ramai yang berlumba-lumba untuk menjadi YouTuber kerana pendapatan yang diperoleh andai video tersebut tular sangat lumayan.

Tak hormat orang lain

Namun, masih ada YouTuber yang tidak menjaga sensitiviti orang lain demi content mereka sehingga mengundang rasa tidak selesa dalam masyarakat.

Menerusi satu video tular di Twitter, seorang YouTuber telah ‘disekolahkan’ oleh seorang wanita apabila diminta untuk menampar pasangannya jika mahu mendapat hadiah daripada YouTuber tersebut.

Isteri naik angin

Pada asalnya pasangan itu menolak permintaan tersebut dengan baik, namun tetap juga digesa oleh YouTuber itu sehingga wanita yang berada di dalam video mulai bengang dan memarahi YouTuber berkenaan.

Terdengar juga dia meluahkan rasa tidak selesa apabila digesa untuk melakukan cabaran tersebut serta tidak henti-henti mempersoalkan mengapa ditanya perihal anak kepadanya.

Patut bagi bini sembur perhabis

Perkongsian video yang dimuat naik oleh pengguna Twitter bernama Kroolnizam itu juga telah mendapat perhatian warganet yang rata-rata turut merasa tidak senang dengan tingkah-laku YouTuber itu.

Mereka juga mengecam apa yang dilakukan dan tak kurang juga beranggapan bahawa video tersebut adalah sebagai salah satu marketing untuk saluran YouTube lelaki tersebut.

Asyik tanya soalan sensetif sapa tak hangin weyy

Pengacara macam tak hormat orang

Sahut je cabaran , then lempang budak tu

Kalau aku, aku simbah je air

Marketing ke?

Nak trending la tu

Sumber: Kroolnizam

 

Continue Reading
Advertisement

Trending