hubungi kami

Selebriti

Zulin tak kisah suami nak tambah isteri, asalkan jujur dan punyai alasan kukuh

Pelakon dan pengacara, Zulin Aziz menyatakan tidak kisah sekiranya suaminya, Farhan Norzaini memiliki perasaan pada wanita lain dan mempunyai niat mahu menambah isteri.

Tetapi, suaminya haruslah memenuhi beberapa syarat sebelum mengizinkan Farhan untuk berkahwin seorang lagi.

Suami kena jujur dan adil

Ujar Zulin, amat mudah sekiranya suaminya mahu berkahwin dengan orang lain asalkan bersikap jujur kepadanya dan mempunyai alasan kukuh sebelum mereka berkahwin.

Tambah aktres berumur 34 tahun, dia sering berpesan kepada suaminya untuk mengambil pengajaran dengan nasib selebriti lain.

“Saya simple, saya cakap dekat suami ‘you dah nampak contoh, kita ni selebriti dan tak boleh sebarang nak buat perangai’.
“Kalau nak atau suka dekat seseorang itu, beritahu awal-awal. Tapi kena ada sebab dan asbab,”ujarnya.

Zulin sendiri pinangkan untuk suami

Zulin berkata, sekiranya suaminya mempunyai alasan kukuh, maka dia sendiri akan pergi meminang wanita berkenaan sebagai madunya.

“Tapi kalau tak kukuh, kena pastikan kukuh dulu. Kalau satu pun tak boleh, nak buat apa dua tiga empat.
“Ada yang satu ni, kukuhkan dahulu. Nak jadi madu saya pun kena tengok dulu perangai elok ke tak. Kalau tak elok, sesuai jadi maid je!

Jangan sia-siakan isteri

Dalam pada itu, Zulin menitipkan pesanan buat para suami di luar sana agar tidak mensia-siakan isteri kerana itu adalah satu amanah dari Sang Pencipta.

“Isteri ini amanah dan tanggungjawab, kena ingat dari segi zahir dan batin. Kalau tak adil di dunia ni, nanti dekat akhirat ditanya.
“Kalau satu pun terkontang-kanting, jangan tambah-tambah. Jangan takut pada manusia, tapi takut dekat sana (akhirat) tu nanti,”katanya ketika ditemui Oh My Media di kapal cruise, Genting Dream, baru-baru ini.

Sekadar info, Zulin dan Farhan berkahwin pada 20 Februari 2021 dan aktres berusia 33 tahun itu pernah mendedahkan dirinya mengalami keguguran pada tahun lalu.

PERHATIAN: Pihak Oh My Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Oh My Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.

Sedang memerhati anda...

Sambung Baca
Advertisement