Connect with us

#viral

Ais Loli lejen ‘kupas pisang’ kini kembali, order je dah sampai depan rumah!

Masa kanak-kanak dulu, kalau sebut je pasal aiskrim pastinya itu adalah perkara yang paling menggembirakan kita, lebih-lebih lagi bila dengar je lagu motor aiskrim Nestlé lalu di depan rumah, cepat-cepat kita berlari menuju ke motor aiskrim!

Korang masih ingat lagi tak kepada ais loli ini yang seakan-akan pisang? Ais loli yang bahagian dalamnya berperisa vanila yang sedap dan bahagian luarnya pula jeli berperisa anggur yang menyegarkan dan boleh dikupas seakan seperti korang sedang menikmati pisang sebenar!

‘The Peelable Banana Ice Lolly’!

Kalau korang rindukan aiskrim ‘lejen’ ini, kini Nestlé Ice Cream telah memperkenalkan kembali Ais Loli ‘Kupas Pisang’ yang pernah menjadi kegemaran korang suatu ketika dahulu.

Pengguna Twitter iaitu Jawzee4 telah berkongsi gambar ais loli ini yang telah dilancarkan di Taiwan pada tahun lalu, dan muat naik tersebut telah meraih 25 ribu retweet.

Rindunya Ais Loli ni!

Jom ‘kupas’ ais loli dengan family! Gigit, Kupas & Enjoy!

Percayalah bila korang cuba Ais Loli yang berbentuk pisang ini bersama keluarga dan jiran-jiran terdekat umpama korang sedang mencipta memori indah! Korang hanya perlu gigit, kupas, dan enjoy ais loli ni dengan gembiranya. Kalau bosan-bosan sepanjang PKPB ni, bolehlah ajak adik-beradik join main game siapa kupas ais loli paling pantas! Hehehe… Yang kalah, dialah yang belanja pusingan seterusnya.

Tak perlu risau, order je nanti aiskrim sampai depan rumah!

Walau bagaimanapun, semasa Perintah Kawalan Pergerakan Bersyarat (PKPB) ini, pastinya lebih baik duduk di rumah. Selain daripada kedai mini, kedai serbaneka atau pasaraya terdekat, korang boleh order je di laman Nestlé Ice Cream Home Delivery Service di https://bit.ly/NIChomedelivery , aiskrim Nestlé kegemaran korang ini akan terus sampai di depan rumah.

Cara nak order, mudah je…

korang hanya perlu ikuti langkah-langkah di bawah:

Langkah 1 : Cari pengedar Aiskrim Nestlé berhampiran korang di https://bit.ly/NIChomedelivery

Langkah 2: Klik pada pautan pengedar masing-masing

Langkah 3: Lengkapkan alamat e-mel dan kod pos anda

Langkah 4: Cari ‘Pinkfong Wonderstar Split’ dan pilih kuantiti aiskrim yang korang mahukan. Jangan lupa beli pelbagai jenis pilihan aiskrim lain yang berbaloi-baloi untuk korang nikmati

Langkah 5:  Selepas tu, korang boleh lengkapkan maklumat penghantaran, pilih kaedah pembayaran dan submit! 

Mudah je kan? Kini korang dah boleh nikmati aiskrim kegemaran korang!

Apa tunggu lagi? Jom dapatkan aiskrim-aiskrim Nestlé dengan hanya di Nestlé Ice Cream Home Delivery Service! #Spliticeclolly #Nestléicecream

Continue Reading
Advertisement

Trending