Connect with us

#viral

Akui masih sayang, gadis ‘tenang’ hantar bekas kekasih nikah dengan wanita lain

Perkongsian di aplikasi TikTok kebanyakkan menceritakan perihal kehidupan seharian masyarakat. Selalunya, anak-anak muda gemar memuat naik video aktiviti harian kepada rakan-rakan dan juga pengikutnya.

Teman ex nak pergi nikah

Jadi, terdapat beberapa video berkenaan seorang gadis menemani bekas kekasihnya sebelum diijab kabul bersama pasangan telah mencuri perhatian warganet di Twitter selepas dimuat naik kembali oleh pengguna media sosial.

Jaga la batas sikit

Perkongsian yang dibuat oleh sitihajarhashim di Twitter, dia tidak bersetuju dengan tindakan yang dibuat oleh gadis menggunakan nama akaun @amendhavhicmantha itu setelah memperlihatkan dia menemani bekas kekasih yangi ingin bernikah.

Menurut pengguna Twitter itu, dia merasakan tindakan tersebut tidak wajar kerana boleh mengguris perasaan pihak lain walaupun hubungan dengan bekas kekasih sekadar teman rapat sahaja.

Ni tentang kepercayaan

Hal tersebut juga menarik perhatian warganet lain yang turut sama melihat ketidakwajaran perkongsian video tersebut.

Rata-rata mereka merasakan perbuatan sebegitu bukan hanya melukakan perasaan bakal isteri, tetapi turut melukakan perasaan sendiri kerana gadis berkenaan mengakui masih menyayangi bekas kekasihnya.

Ada yang pernah alami jugak

Boleh ea pegang2 dengan orang lain sebelum nikah

Pernah ada yang buat macam ni jugak

Walau bagaimanapun, ada yang meragui kebenaran TiKTok tersebut kerana boleh jadi ia sekadar content. Mungkin juga gadis yang merakam video tersebut adalah adik kepada pengantin lelaki itu dan tidak sanggup untuk melepaskan abangnya bernikah.

Entah2 adik beradik

Macam content je

Kena kuat katanya

Namun, tiada kesahihan berkenaan video-video tersebut kerana pengguna TikTok itu menutup ruangan komen daripada menerima sebarang maklum balas daripada warganet.

@amendhavhiemantha

tak tau nk cakap apa dah😊😊#myhurtisbroken #tiktokmalaysia #fypシ #foryoupage #broken

♬ original sound – nadyamahdiii – Nadya Mahdi

Sumber: @amendhavhic, sitihajarhashim

Continue Reading
Advertisement

Trending