hubungi kami

Selebriti

Akui muka tak malu, Zahirah MacWilson ‘mengorat’ suami melalui Amelia Henderson

Pelakon Zahirah MacWilson mengakui ‘mengorat’ suaminya, Aiman Hakim Ridza terlebih dahulu menerusi pendedahan sebuah podcast sembang santai bersama rakan artis Amelia Henderson.

Memetik laporan Astro Gempak, Amelia mengimbau semula momen Zahirah menghantar mesej kepadanya di laman Instagram bertanya tentang Aiman.

@studiosembang

best wingwoman in KL award goes to me??? 🤪 sis cuba nasib lol. nothing but laughter and smiles when @Zahirah Macwilson is around. one of the most genuine wonderful people i have ever met in @studiosembang tonight 10mlm on @YouTube @Spotify & @applepodcasts don’t miss!! #JomSembang #StudioSembang #fyp #fypシ #Podcast #zahirahmacwilson #ameliahenderson #foryoupage @yes this is amelia 🙄😂

♬ original sound – Studio Sembang – Studio Sembang

“Selepas saya dah bekerjasama dengan Zahirah, saya pergi Korea bersama Aiman untuk satu kempen ini, dan do you remember what you DM me?” tanya Amelia atau nama penuhnya Amelia Thripura Henderson.

Zahirah berkata, ketika itu dia mempunyai perasaan terhadap Aiman walaupun belum saling mengenali antara satu sama lain.

“I remember, I DM you and I was like ‘can you say hi to Aiman for me? I have a bigger crush on him’. Muka tak malu tau,” kongsi pelakon berusia 27 tahun itu sambil ketawa.

Bagaimanapun, Amelia memuji tindakan berani Zahirah selain memberi pendapat bahawa Aiman ketika itu mungkin bimbang atau kurang bersedia bagi mengajak pelakon tersebut keluar bersama.

@studiosembang

You want it, we got it! The one and only @Zahirah Macwilson dlm Studio Sembang Khamis ni 10mlm on @YouTube @Spotify & @ApplePodcasts! #JomSembang @yes this is amelia 🙄😂 #StudioSembang #fyp #fypシ #Podcast

♬ Iced Coffee – Arthur Hill

“Tapi saya rasa ia satu benda yang cool awak pernah buat. Sebab mungkin disebalik tabir yang kita tak tahu di mana satu hari nanti kalau saya jumpa Aiman nak tanya juga.
“Mungkin agak menakutkan juga ajak seseorang keluar bersama, mungkin dia pun macam tak cukup bersedia…
“…tapi saya bersyukur awak lakukan itu. Sebab sis pun nak cuba jadi wingman (woman),” ujar Amelia.

Untuk rekod, Zahirah dan Aiman mendirikan rumah tangga pada 20 Februari 2020 dan dikurniakan cahaya mata sulung bernama Isaac Raees yang kini berusia setahun.

Sumber: Astro Gempak (Asyikin Mayudin) , TikTok Studio Sembang

PERHATIAN: Pihak Oh My Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Oh My Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Sambung Baca
Advertisement