Connect with us

#viral

Balut sendiri kotak, ayah sama menangis dapat hadiahkan anak gelang emas

Setiap mereka yang berkeluarga pastinya berkeinginan untuk membahagiakan ahli keluarga yang lain. Lebih-lebih lagi seorang ibu dan ayah yang sentiasa mahu memberikan yang terbaik buat anak-anak.

Walaupun kadang-kala permintaan anak-anak sekadar meluahkan keinginan sahaja, sebagai orang tua sudah tentu akan ada perasaan ingin memberi kepada mereka.

Ayah bungkus sendiri kotak hadiah jam 1 pagi

Hal tersebut samalah seperti yang dikongsikan oleh seorang pengguna TikTok apabila begitu terharu dengan kesungguhan dan kegigihan ibu bapanya memberikan hadiah yang istimewa sempena hari ulang tahun kelahiran.

Menerusi video yang dimuat naik oleh @arifahrahim, dia telah berkongsi momen menerima pemberian bapanya. Apa yang menarik, bapanya membuat prank dengan memberinya beberapa kotak yang dibungkus dengan sampul hadiah untuk dibuka.

@repmel00

20/3; Sorry for the muka bangun tido and this is part 1 🥰 #fyp #family #birthday #emotional #sad

♬ original sound – 🖇 𝙖𝙞𝙧𝙚𝙚𝙣 ʚĭɞ ༉‧₊˚ – エリン 𐐪𐑂

Betul2 dapat hadiah emas

Namun apa yang membuatkan ramai warganet turut sebak adalah sebuah kotak facemask yang dibalut sampul hadiah dan didalamnya ada gelang emas buat anak tersayang.

Gadis itu mengakui begitu terkejut dan tidak menyangka sama sekali diberikan hadiah istimewa itu kerana sedar berasal dari keluarga yang sederhana.

 

@repmel00

Reply to @aireenysa ni part 2 gais jangan expect anything tau just nak share je🥺#fyp #family #birthday #sad

♬ original sound – arifahrahim – arifahrahim

Melihat anak gadisnya menangis terharu, bapanya juga seakan sebak sama sambil memeluk erat dan mengulang-ulang mengatakan anaknya sudah besar.

Ramai yang menangis sama

Perkongsian tersebut begitu menyentuh hati dan turut dirasai oleh warganet. Masing-masing meninggalkan komen memaklumkan turut sama berasa terharu melihat keakraban mereka dan mengucapkan selamat hari lahir buat @arifahrahim.

Teringin nak ayah peluk macam tu

Macam ni rasa dapat hadiah hari lahir

Kenapa terikut nangis jugak ni

Sebak dengar ayah dia kata ‘anak dia dah besar’

Sumber: @arifahrahim

 

Continue Reading
Advertisement

Trending