Connect with us

#celeb

Bini ‘aura’ Da’i Farhan bawa lari kereta? Pemilik asal tuntut ganti rugi RM10,000

Semakin hangat diperkatakan, tidak sudah lagi dengan kes ‘1819’ apabila hari ini terbongkar pula dakwaan terbaru terhadap isteri baru Da’i Farhan iaitu Dr. Aerin.

Selepas kisah perkahwinan Da’i Farhan dan Dr. Aerin mula tular, timbul pula seorang lelaki menerusi laman Facebooknya, dengan nama akaun Apeh Jamal mendakwa bahawa kereta jenis Perodua Kenari miliknya telah dilarikan oleh isteri Da’i itu.

“Nak cari perempuan yang bawa lari kereta aku…”

Menurutnya, dia mengenali wanita tersebut sejak 2013, sebelum kenderaannya didapati hilang dan dia terpaksa membayar sebanyak sehingga RM10,000 kerana tidak dapat mengesan wanita berkenaan sejak enam tahun lalu. 

Okay,aku dah dapat da pompuan yang bawak lari kete aku kenari plate BFW6019 hilang tak bayor bayor.aku kena bayor kat…

Posted by Apeh Jamal on Friday, December 6, 2019

Patut la tak jumpa, tukar no plate

Walau bagaimanapun, selepas pautannya di Facebook menjadi tular, kereta lelaki terbabit akhirnya dapat dikesan di hadapan premis lama milik Aerin iaitu El Ilham Therapy Centre, Bayan Lepas.

Tambahnya, kereta tersebut sukar untuk dikesan disebabkan, nombor plat telah ditukar. Mujurlah, setelah diperiksa nombor pendaftaran masih sama.

Diatas kuasa viral jumpa kete ni tak sampai 3km dari rumah.Memang tak jumpa la sebelum ni dah tukar plate tak wujud.ni boleh sambung repot ni tuan tuan.Jumpa pun depan kedai lama dia El ILham Therapy Centre

Posted by Apeh Jamal on Friday, December 6, 2019

Alhamdulillah,settle sudah kes kereta kenari BFW6019.Dari 2013 pencarian,akhirnya berkesudahan dengan bayar balik amount…

Posted by Apeh Jamal on Saturday, December 7, 2019

Difahamkan, kes tersebut sudah dianggap selesai selepas pemilik kenderaan terbabit mendapat semula jumlah wang RM10,000, namun siapa pembayarnya tidak didedahkan.

Sumber : Apeh Jamal

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending