Connect with us

#celeb

Dapat gambar bukan2, Sajat minta para isteri selalu ‘check’ telefon suami

Usahawan kontroversi, Muhammad Sajjad Kamaruzzaman atau lebih dikenali sebagai Sajat mendedahkan dirinya sering menerima gambar ‘bukan-bukan’ daripada kaum lelaki yang berstatus suami orang.

Menerusi beberapa perkongsian di InstaStory @nour_fashionnova, usahawan berusia 36 tahun itu mengakui ia semakin menjadi-jadi sekiranya dia tidak melayan ‘godaan’ golongan lelaki berkenaan.

“Memang tak faham, makin kita tak layan makin berani suami orang hantar gambar bukan-bukan kat kita. Jangan sampai saya viral gambar awak yer!!,” tulisnya.

Bapa kepada dua orang anak angkat itu menegaskan, dia tidak mudah ‘cair’ dengan golongan ‘buaya darat’ tersebut apatah lagi mereka sudah berkahwin serta memiliki keluarga masing-masing.

“Cubalah bini dia tahu, tak ker sedih bini dia yang laki dia perangai macam tu!! Nampak baik, manakala buaya.
“Inilah orang cakap jangan disangka air sungai yang tenang tiada buaya.. Kebanyakan muka si suami yang tenang (tak semua yer) itulah yang banyak 1000 satu rahsia,” luahnya.

Berikutan itu, Sajat berpesan kepada para isteri supaya rajin memeriksa telefon bimbit suami. Bukan soal tidak percaya, tetapi lelaki ini kadang-kala bertindak di luar jangkaan.

“Para bini rajin-rajinlah buat sport check kat handphone suami yer… bukan kita tak percaya, just double check kalau-kalau si suami buat macam itu.
“Sebab tak faham mamat ini, hantar mesej ibarat macam tak ada bini kat sebelah!! Giler ke apa jantan macam ini… memaksa-maksa dah tak betul kot. Tahulah lockdown,” katanya.

Sumber: Instagram @nour_fashionnova

Advertisement

Continue Reading
Advertisement