Connect with us

#brandedcontent

Dicabar masuk rumah hantu lokal dan menang hadiah sehingga RM50 ribu! Seram ke seronok?

Masuk sahaja bulan Oktober, pasti kemeriahan festival spooky Halloween korang sendiri dapat rasai tanpa sedar. Betul tak? Lebih-lebih lagi, kalau menjejakkan kaki ke dalam shopping mall mesti penuh dengan hiasan bertemakan sambutan Halloween!

Kalau tengok dalam filem atau drama, sambutan dari negara-negara asing lebih meriah. Tambah pula, mereka memakai pelbagai  kostum ‘menyeramkan’ ketika kemuncak festival ini diraikan pada setiap tanggal 31 Oktober.

Halloween kalini seramnya bukan biasa-biasa!

Untuk menambahkan kemeriahan festival Halloween pada tahun ini, Sunway Putra Mall dah bersiap sedia dengan sesuatu yang lebih mengujakan! Memang tak jumpa kat tempat lain.

Disebabkan bulan Oktober sinonim dengan sambutan Halloween, Sunway Putra Mall  tidak ketinggalan dalam menyambut perayaan ini dengan cara yang lebih unik dan penuh dengan plot twist.

Macam dah ramai tak sabar ni, tunggu dulu sila baca sampai habis~~

Cari hantu lokal di The Local Seram House…

Dengan bertemakan hantu lagenda tempatan,  dari 14 ke 31 Oktober, Sunway Putra Mall menyajikan satu kelainan berbanding tahun-tahun sebelum ini. Lebih unik, di The Local Seram House bakal dihuni oleh pontianak, pocong, zombie cina (jiangsi) dan mohini (hantu india). All-in-one gitu!

Lagi best, nak masuk rumah hantu @ The Local Seram House ni PERCUMA sahaja. Kalau dah percuma, boleh la ajak kawan-kawan sekali!

Kalau korang adventurous sikit, bolehlah cuba join contest Scream To Win sepanjang 15 sehingga 28 Oktober ni. Mana tahu boleh dapat hadiah bernilai sehingga RM1,000! Best, kan?

Jangan lupa pinned lokasi ni 📍Sunway Putra Mall, Ground Floor untuk menuju ke event The Local Seram House!

Shopping dan menang!

Relax dulu, bukan setakat tu je Sunway Putra Mall nak bagi…

Ni nak cerita, kalau korang berbelanja sekurang-kurangnya RM50 di outlet yang terpilih, korang berpeluang untuk memiliki hadiah yang bernilai sehingga RM50,000!  Ada lagi, lebih banyak kali korang sertai event Seram Spin & Win ni, lagi tinggi peluang untuk korang menang hadiah-hadiah lumayan seperti gadget iPhone, Huawei, baucer membeli belah dan banyak lagi!

Paling penting, memang mudah untuk korang join, shopping je!

Eksklusif buat ahli Sunway Pals atau ahli baru, korang boleh dapat 2x pusingan tau! Hanya perlu kumpul minima 50 point atau daftarkan diri sebagai ahli Sunway Pals untuk dapat pusingan yang ke-dua.

Jom follow 3 step mudah ni untuk join Seram Spin & Win!

  1. Berbelanja minimum RM50 dalam satu resit sahaja di outlet yang terpilih
  2. Spin untuk menerima ganjaran segera (2 spin untuk ahli Sunway Pals baru)
  3. Setiap spin bersamaan 1 kelayakan ke Grand Lucky Draw

***Tertakluk kepada terma dan syarat yang disediakan!

Peringatan! Demi keselamatan dan keselesaan bersama, pihak pengurusan Sunway Putra Mall hanya membenarkan pelanggan yang melengkapi dos vaksin COVID-19 untuk memasuk ke mall.

Bagi penerima vaksin Pfizer, Sinovac and Astrazeneca, wajib melengkapi 14 hari setelah menerima suntikan dos kedua. Manakala, bagi penerima vaksin jenis Cansino serta Johnson & Johnson, perlu melengkapkan 28 hari selepas dos pertama sebelum dibenarkan masuk ke dalam mall.

Langkah-langkah keselamatan yang ketat dilaksanakan bertujuan untuk memastikan imuniti 100% dicapai dalam kalangan populasi pekerja di Sunway Putra Mall.

Penjarakan sosial dan kerja-kerja sanitasi kerap dilakukan terutamanya di kawasan touch point tinggi serta pemeriksaan keselamatan di semua pintu masuk demi memastikan keselamatan pengguna dalam pusat membeli belah.

Untuk keterangan lanjut boleh ke website rasmi Sunway Putra Mall disini! Ataupun layari Facebook, Instagram dan Twitter official mereka!

Continue Reading
Advertisement