Connect with us

#brandedcontent

Guna barangan terhebat di fasa peralihan endemik, kerja rumah jadi lebih mudah!


Susah kan nak ubah dan sesuaikan diri dengan gaya hidup norma baharu ni?

Tabiat kebiasaan WAJIB diubah demi mutu kesihatan semua orang. Tambahan, sekarang ni kita sudah berada dalam fasa endemik. Memang kena get-ready dari segala aspek!

Walaupun masih menjaga SOP sewaktu berada di luar, tapi macam mana penjagaan diri korang sekeluarga semasa di dalam rumah? Dah cukup lengkap ke? Jeng jeng jeng~~

Tenang! Ada penyelesaian yang dah menanti…

Jangan gelabah dulu, ni ada tips mudah nak dikongsikan!

Sharp Malaysia telah melancarkan siri New Norm Living Products, bagi memudahkan rakyat Malaysia menyesuaikan diri untuk beralih ke gaya hidup norma baharu.  Jadi, segala rutin harian korang kat rumah jadi sangat smooth dan lebih teratur.

Paling penting, mutu kesihatan sekeluarga tetap terjaga.

New Norm Living Solutions, wajib ada di setiap rumah!

Bukan nak cakap banyak, penangan New Norm Living Solutions ni memang tiada lawannya! Produk-produk yang ditawarkan memang bagus dan sememangnya berguna disaat norma baharu ni.

Untuk pengetahuan, barangan siri New Norm Living Products  terdiri dari empat komponen utama iaitu barangan hiburan, barang keperluan dapur, barang keperluan penjagaan udara dan barang keperluan. 

Jom check-it out satu-satu!

  • Set Kelengkapan Hiburan

Kenapa perlu pergi pawagam sedangkan, korang boleh bawa ‘masuk’ panggung ke dalam rumah! Tak percaya?

Jadi, Sharp membawa satu inovasi unik dengan melancarkan Sharp AQUOS THE SCENES 4K Android TV terbaharu.

Produk ini boleh buat penstriman TV seperti Netflix, Disney+ Hotstar atau memuat turun aplikasi dan permainan kegemaran di Google Play. Lagi syok dengan skrin besar berukuran 70 inci! Mudah juga diakses menerusi TV Android.

Memang sangat puas, lepas ni confirm tak jejak dah panggung wayang.

  • Set Keperluan Dapur

Sebut hal dapur, ibu-ibu dan golongan bujang pasti mengalami situasi yang sama!

Memandangkan dah ramai terbiasa simpan stok barang basah dalam kuantiti banyak, peti sejuk SHARP Pelican 2 Pintu dapat bantu korang menyimpan barangan tersebut.

Mempunyai freezer yang terbesar di dalam pasaran, cukup untuk memuatkan stok barangan mentah yang banyak! Dilengkapi juga teknologi Plasmacluster Ion, yang memastikan barangan di dalam peti sejuk bebas dari kuman.

Jadi, stok makanan kita kekal fresh!

Tak cukup dengan itu, ada juga Ketuhar Gelombang Mikro Flatbed Sharp. 

Peralatan yang direka khas untuk senang dibersihkan selepas digunakan. Lebih menarik, ia hadir dengan Ceramic Flatbed yang luas, membolehkan lebih luas makanan boleh dimasak dan tidak perlu lagi piring putar.

Dijamin puas hati sebab, Ketuhar Gelombang Mikro Flatbed Sharp sangat mesra pengguna dan mudah untuk dikendalikan dan dibersihkan.

Hidup Norma Baharu, mestilah nak benda yang mudah dan pantas, kan?

  • Set Penjagaan Udara Dengan Teknologi AIoT

Duduk dirumah seharian, jadi kualiti udara wajar dikawal dan ditingkatkan!

Dengan penggunaan SHARP Plasmacluster Air Purifier AIoT, ia mempunyai 5000 ketumpatan tinggi Plasmacluster Ion yang mampu mengurangkan penyebaran virus Covid-19 (99.7%) dan varian Alpha (99.4%). **Berdasarkan penyelidikan Jabatan Mikrobiologi, Universiti Shimane di Jepun.

Manakala, penyaman udara SHARP J-Tech Inverter Plasmacluster dengan AIoT yang juga mempunyai teknologi ion Plasmacluster juga terbukti mampu membersihkan persekitaran daripada virus bawaan udara atau habuk di sekeliling kita.

Dilengkapi dengan teknologi J-Tech Inverter  yang membantu menjimatkan elektrik, penyaman udara ini juga mampu menyejukkan bilik sehingga 5°C hanya dalam masa 5 minit!

  • Set Penjagaan Kebersihan

Bila sebut pakaian kotor, yang rajin pun akan automatik jadi malas semalasnya! Dah lah nak kena basuh, kena jemur. Dah habis jemur, nak kena lipat pula!

Selamat tinggal kepada mesin basuh lama, hello SHARP Pro-Flex Front Load Washer Dryer!

Hadir dengan 4 fungsi dalam satu mesin, Wash, Spin, Dry, dan Dry AirWash, mesin Washer Dryer ini mampu selesaikan kerja rumah dengan mudah!

Fungsi Dry AirWash lebih membantu! Sekiranya baju anda yang baru pakai tapi sayang nak basuh, guna fungsi Dry AirWash untuk menghapuskan kuman, bakteria dan bau hapak hanya dalam masa 10 minit!

Shoutout: Go Sharp, Go Raya! Beli barangan Siri Norma Baharu, dapat hadiah gempak!

Tak perlu bimbang soal harga, SHARP kini mengadakan kempen Go Sharp, Go Raya bermula 1 April- 31 Mei 2022. Kalau beli sebarang barangan Sharp, anda akan menerima satu lagi barangan jenama Future Lab secara percuma.

Setiap produk keluaran New Norm Series ini, dapat percuma barangan FutureLab yang berbeza-beza. Dah bersedia nak beli?

Baru la raya dengan penuh bergaya! Anda boleh ‘usha’ laman web SHARP, Facebook atau Instagram untuk mengetahui maklumat lanjut atau berkenaan sebarang promosi yang diadakan.

Sangat best, kan?  Bayangkan setiap satu produk mempunyai fungsi dan keunikannya yang tersendiri.

Memang tak jumpa dah dimana-mana barangan elektrik jenama lain! Rugi betul kalau tak guna, rumah pun lebih nampak futuristik. Cun sangatlah! penyelesaian macam ni lah yang ditunggu-tunggu, kan? Terima kasih SHARP~

Continue Reading
Advertisement