Connect with us

#viral

Hargai penat isteri, suami hulur telefon – “Shopping la apa awak nak di Shopee”

Seharian letih menguruskan pelbagai perkara, jauh di sudut hati seorang wanita pasti mahukan penghargaan daripada si suami. Tolong bantu kemas rumah pun dah lega, lagilah sekiranya dapat membeli-belah!

Terdetik di hati bagi menggembirakan isteri tercinta, seorang lelaki mempunyai cara tersendiri untuk isterinya melepaskan ‘tekanan’ sekali gus terasa dihargai.

Menerusi platform TikTok, @bobybobxx memuat naik sebuah video memaparkan dirinya memberi ‘izin’ kepada isteri untuk membeli-belah di aplikasi Shopee dengan menggunakan akaun miliknya.

“Layan isteri kamu macam puteri… dia adalah segalanya!”

@bobybobxx

treat you girl like queen.. she everything #fyp #foryoupage #fypシ #foryou #couple #marry

♬ Tie Me Down – 🅰️❗️

Teruja dapat memiliki pelbagai barangan yang ‘bermain’ di fikiran, isterinya seolah-olah tidak percaya dan terus mengucapkan terima kasih kepada @bobybobxx kerana memberi layanan seperti itu.

“Nah baby bagi sayang, akaun Shopee baby. Belanjalah, lebih RM100 pun takpe. Sebab sayang banyak sangat tolong baby,” kata @bobybobxx sambil menghulurkan telefon bimbitnya.

Video itu meraih lebih 100,000 tontonan serta ratusan komen netizen dimana rata-rata berhasrat mencari bakal suami pemurah seperti lelaki tersebut yang tidak lokek dalam memenuhi permintaan isteri.

Namun, terdapat juga wanita yang tidak sampai hati untuk ‘menghabiskan’ duit suami kerana memikirkan tanggungjawab lain selain perlu berjimat-cermat.

Kurniakan aku suami macam ni…

Tapi saya tak sampai hati beli banyak2

Murah rezeki ‘payung’ isteri

Beli mana yang teringin je…

Terapi seorang isteri

Alhamdulillah! Dalam hubungan suami isteri, tak perlu berkira sangat. Saling membantu & memberi, baru la rezeki melimpah ruah.

Sumber: TikTok @bobybobxx

Continue Reading
Advertisement