hubungi kami

Selebriti

Keaslian hidung mancung dipersoal, Amelia Henderson perjelas -“Original, okey”

Sejak kebelakangan ini, nama pelakon cantik Amelia Henderson menjadi bualan ramai di media sosial.

Terbaharu, sesi siaran langsung (live) Amelia Henderson menarik perhatian ramai apabila terdapat seorang warganet bertanyakan soalan ‘lucu’ mengenai keaslian hidung mancung aktres tersebut.

Hidung saya original ya semua

Menjawab pertanyaan itu, pelakon dan model berusia 27 tahun itu menyifatkan soalan tersebut adalah melucukan serta menjelaskan dirinya tidak pernah melakukan sebarang pembedahan.

“Hidung original tak? Korang tanya hidung saya original ke tak? Macam mana nak buktikan (gelak).. Tapi tak, seriously macam mana nak buktikan.
“Sebab saya rasa macam soalan ini sangat kelakar. Dan saya berani kerana benar. Hidung saya original ya semua. Saya tak boleh nak gosok sangat hidung sebab saya tengah pakai make up. Tapi hidung ini original la okey.”jawab Amelia.
@simp4aemelia

tak mainlah buat hidung.. hidung amelia ori okay 😌 #kisahcintakita #ameliahenderson #AedyAmelia #aedyashraf #fyp #fypシ #fy

♬ Pura-Pura Challenge – MFMF.

Kalau dah buat, saya expect lagi mancung

Dalam pada itu, aktres kacukan India-Scotland berkata jika dirinya ‘membuat’ hidung, pastinya dia mahukan lebih mancung dari hidung asalnya.

“Kalau saya dah buat hidung, saya expect (jangka) dia (hidung) lagi mancung dari ini okey.”ujar pelakon drama rantaian Kisah Cinta Kita.

Soalan apa ni? Amelia darah kacukan kot

Menjengah di ruangan komen, ramai berpendapat soalan tersebut sangatlah tidak sepatutnya ditanya memandangkan Amelia atau nama sebenarnya Amelia Thripura Henderson sebenarnya berdarah kacukan.

 

Terdahulu, bahagian ketiak Amelia dipuji oleh warganet terutama gegadis di luar sana kerana dilihat lebih cerah dan tidak menampakkan sebarang celaan.

Sumber: TikTok @simp4aemelia

Sedang memerhati anda...

Sambung Baca
Advertisement