Connect with us

#news

Isteri Ariz Ramli dituduh ‘berlakon’ bantu mangsa banjir – “Wayang je lebih ni..”

Selepas dikecam gara-gara dikatakan berimej seksi, isteri kepada penyanyi rap Ariz Ramli iaitu Farra Inalis sekali lagi ‘dibahan’ warganet ketika melakukan misi bantuan kepada mangsa banjir di Shah Alam, Selangor.

Memetik laporan mStar Online, segelintir individu menuduh wanita berusia 26 tahun itu sekadar ‘wayang’ yang mencari publisiti dalam menghulurkan bantuan bersama suaminya yang juga aktivis kemanusiaan.

“Wayang saja lebih minah ni, kelakar pula tengok. Ini marketing saja lebih, nak bagi orang kenal. Nak jual produk la katanya, marketing kena pandai..”

“Setakat datang nak ambil gambar baik tak payah datang…”

Itu antara dua komen ditinggalkan netizen ‘mulut puaka’ menerusi satu posting dimuat naik Inalis atau mesra dipanggil Elis di laman Instagram miliknya.

Seolah-olah geram dengan tuduhan berkenaan, dia membalas secara sinis dengan mengatakan ingin menaja individu terbabit untuk bertemu doktor bagi menjalani pemeriksaan hati.

“Betul la tu (wayang). Kalau you sudi, I nak taja you juga pergi jumpa doktor pakar untuk periksa hati. Sebab i faham orang ada masalah hati hitam ni memang hidup dia tak tenang,” tulisnya.

Difahamkan, Fara dan Ariz mula menjayakan misi bantuan sejak Rabu dan merentasi beberapa negeri lain yang terjejas demi meringankan beban mangsa banjir.

Sumber: mStar Online (Nur Asyikin Mayudin) , Instagram Farra Inalis & Ariz Ramli

Continue Reading
Advertisement