Connect with us

#brandedcontent

Kacamata eksklusif & ‘handmade’, LOHAS kini buka cawangan pertama di Malaysia!

Bagi pemakai cermin mata terutamanya yang mengalami masalah penglihatan, susah tentunya pemilihan cermin mata yang bersesuaian amat dititik beratkan. Bukan hanya sekadar berfungsi sebagai vision aid, namun cermin mata juga akan menyerlahkan penampilan seseorang jika pandai dan bersesuaian dengan gayanya.

Tapi, agak menjengkelkan apabila cermin mata yang dibeli, sama reka bentuknya dengan orang lain. Betul tak?

Lepas ini, dah tak perlu risau dah! Kacamata LOHAS dijamin, bakal berikan sesuatu yang berbeza dan istimewa buat rakyat Malaysia.

Kacamata LOHAS bukan biasa-biasa

Untuk menembusi pasaran Malaysia, LOHAS telah tampilkan cermin mata luar dari jangkaan. Selain mengekalkan reka bentuk yang bergaya, LOHAS juga amat menitik beratkan isu kesihatan dan juga persekitaran dalam setiap keluaran serta pembikinan kacamata mereka.

Malah kesemua reka bentuk kacamata tadi LOHAS ini diinspirasikan dari karakter Harry Potter dan juga buatan tangan yang sangat eksklusif.

Wow! Menarik, kan?

Sila bersedia, berita gembira buat semua!

Tak perlu bersusah payah nak pergi Taiwan semata-mata nak dapatkan kacamata dari LOHAS!

LOHAS Malaysia bakal membuka cawangannya yang pertama dan akan membuat Grand Opening pada 14 hingga 16 Disember 2019 ini berlokasi dia di A13, Jalan SS 15/4D, 47500 Subang Jaya, Selangor

Rugi sangat kalau tak grab peluang ni sebab nanti korang akan dapat pelbagai manfaat seperti :

150 Kacamata percuma dari LOHAS bernilai RM296

LOHAS bakal membuka peluang kepada orang ramai, untuk memiliki sepasang kacamata dari LOHAS dengan harga RM296. Tapi ia terhad untuk 150 pasang kacamata yang terawal sahaja.

Nanti dulu, jangan gelojoh. Ikuti langkah ini jika ingin tersenarai dalam 150 orang tu!  

1. Follow FB/IG LOHAS dan komen di mana mana posting LOHAS.

Komen mesti menyebut “I would like to sign up for LOHAS Malaysia SS15 branch Grand Opening from December 14th (Saturday ) to December 16th (Monday) FREE prescription eyewear experience activity” dan tag 3 orang kawan anda untuk ajak dorang join sekali!

2. Screenshot komen tersebut sebagai bukti

Screenshot komen tersebut dan hantar (dm) kepada FB/IG LOHAS berserta nama dan juga nombor telefon anda.  Senang je, kan? Jadi, jika terpilih menjadi 150 orang pertama, LOHAS akan menghubungi korang. Jangan risau!

Pemeriksaan mata percuma!

Betul, percuma je! Tak payah bayar.

Bukan setakat itu, pengunjung yang datang semasa 2 hari pembukaan pertama, boleh periksa dan mengetahui status kesihatan mata dengan secara percuma sahaja.

Eye-Bright-Tea diformulasi khas oleh LOHAS

Nikmati Eye-Bright-Tea sambil cuci mata.

Sambil intai-intai kaca mata yang berkenaan, pelanggan juga bakal dihidangkan dengan 5 jenis perisa teh eksklusif yang pasinya membuatkan korang lebih segar.

Antaranya perisa teh disediakan adalah Chamomile, Mint, Licorice, Lemon Balm dan Rosemary yang setiap satunya mempunyai khasiat tersendiri.

Tampil lebih bergaya dengan LOHAS W SERIES!

Kalau runsing  dengan pilihan yang pelbagai, apa kata cuba kacamata W Series dari LOHAS!

Rekaan yang minimalis

W-Series ini secara ringkasnya, merupakan kacamata yang mempunyai reka bentuk minimalis oleh German Bauhaus. Disebabkan W-series ini sangat ringan apabila dipakai, beratnya dianggar seolah-olah sekeping kertas sahaja.

Malah, dikatakan juga W-Series ini direka khas tanpa melibatkan penggunaan skru!

Bingkai terlerai secara automatik!

Kacamata W-Series ini  juga ditampilkan dengan satu ciri yang sangat unik. Cermin mata akan terlerai dengan sendiri apabila ditekan atau tertekan untuk mengelakkan bingkainya jadi bengkok.

Dijamin bakal memberikan penampilan dan kepuasan yang maksima. Bukan setakat selesa dipakai, malah direka dengan sangat elegant yang pastinya jadi rebutan.

Tunggu apa lagi? Jom serbu kedai kacamata LOHAS!

Dijamin, ramai cemburu dengan korang lepas ni!

Jangan lepaskan peluang, untuk dapatkan cermin mata yang sangat bergaya dan eksklusif bermula 14 Disember 2019 ini. Cawangan pertama LOHAS akan mula beroperasi di A13, Jalan SS 15/4D, 47500 Subang Jaya, Selangor.

Untuk segala maklumat yang lebih lanjut, korang boleh layari Facebook dan Instagram rasmi milik LOHAS Malaysia.

Tampak bergaya lebih yakin, dengan memakai kacamata dari LOHAS.

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending