hubungi kami

Viral

Kecoh lelaki didakwa kacau bini orang, ‘meroyan’ bila ditegur suami mangsa?

Sejak semalam, kecoh di media sosial apabila seorang pengguna Facebook, Miyo Putra memuat naik sebuah posting mendakwa seorang wanita yang juga isteri orang diganggu oleh seorang lelaki dikenali sebagai A.

Menerusi posting itu, Miyo berkongsi satu tangkap layar memaparkan ‘Direct Message’ (DM) lelaki tersebut yang dihantar kepada mangsa di Instagram meminta pertolongan bagi mendapatkan semula akaun aplikasi WeChat miliknya.

Nak minta tolong ni.. eh tapi kau makin seksi la

Meskipun mangsa tidak membalasnya, lelaki berkenaan kemudian didakwa cuba untuk melakukan gangguan seksual dengan mengatakan wanita itu semakin ‘mantap’ selepas melahirkan anak.

Tidak berdiam diri, suami kepada mangsa dipercayai cuba meminta penjelasan daripada lelaki terbabit menerusi DM sebelum berlaku ‘perang mulut’ gaya samseng antara kedua-dua pihak.

Agak2 la cakap macam tu kat bini orang – Suami mangsa

Berdasarkan tangkap layar lain yang dikongsi, suami mangsa meminta lelaki itu berfikir terlebih dahulu sebelum bertindak melakukan sesuatu apatah lagi terhadap wanita yang sudah mendirikan rumah tangga.

Bagi A pula, dia menganggap mesej dihantar itu sekadar ‘mengusik’ selain menyatakan dirinya sudah mengenali wanita terbabit lebih lama berbanding si suami.

Sebelum jadi lu punya bini, gua dah kawan dia tau – A

Posting berkenaan dikongsi semula sebanyak 13,000 kali dan menerima 10,000 komen dalam kalangan warganet yang memberikan pelbagai reaksi terhadap pendedahan terbabit.

Bagaimanapun, tidak dapat dipastikan apakah hubungan antara Miyo (kemungkinan suami) dan mangsa sehingga mendedahkan kisah tersebut sebegitu rupa.

Sumber: Facebook Miyo Putra

PERHATIAN: Pihak Oh My Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Oh My Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Sambung Baca
Advertisement