hubungi kami

Selebriti

Kongsi video mesra Daiyan Trisha & Nazreem Musa, individu teruk dihentam -“Penyibuk!”

Umum sedia maklum, pelakon popular, Daiyan Trisha  merupakan selebriti yang mempunyai ramai rakan baik dalam dunia hiburan sehinggakan dia dikaitkan dengan gosip menjalin hubungan percintaan bersama mereka.

Terbaharu, tindakan seorang pengguna @dress harga bajet yang memuat naik video mesra antara Daiyan Trisha dan Nazreem Musa yang mempersoalkan hubungan mereka sebagai kawan baik.

@tzareiz.xcessoriez.hq

Husnudzhon jela yg dorang ni dah ‘nikah’ ☺️ Malas nak campur sebab tu urusan dorang dengan ALLAH. Admin buat content je ✌🏻😎 Jom layan sebelum tidur 😘 #daiyan #daiyantrisha #penat #seluruhcinta #cakrakhan #sitinurhaliza #ostsuamikuencikperfect10 #suamikuencikperfect10 #nazreemmusa #abangumminazeera #bestfriend #relationship #fanmadevideo #tzareiz #tzareizedit #tzareizfanmade #tzareizxcessoriez #mesmerizewiththemusas

♬ original sound – 🧡Dress Harga BAJET💜 – 🧡Dress Harga BAJET💜

Mana tidaknya, dia yang berkongsi video mesra selebriti berkenaan telah mengundang rasa tidak puas hati netizen kerana hanya memburukkan keadaan serta mencemarkan nama aktres tersebut.

“Husnuzon sahaja la yang mereka ini sudah ‘nikah’. Malas nak masuk campur sebab itu urusan mereka dengan Allah, saya hanya buat content sahaja,” ujarnya di ruangan komen.

Jenis penyibuk macam ini la!

Bagaimanapun, rata-rata netizen mengecam dan mengkritik individu terbabit yang menganggapnya masuk campur urusan peribada serta menyebarkan fitnah kepada Daiyan dan Nazreem.

Bagusnya Nazreem ni. Gentlemen sungguh!

Pun begitu, ada juga netizen yang memuji keakraban di antara Daiyan dan Nazreem dan mendoakan agar persahabatan yang terjalin kekal hingga ke jannah.

Sumber: @dress harga bajet

PERHATIAN: Pihak Oh My Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Oh My Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Sambung Baca
Advertisement