Connect with us

#celeb

Lepas putus dengan Sajat, Coach Yin pilih wanita tulen berhijab jadi buah hati

Selepas putus cinta dengan usahawan kosmetik terkenal, Nur Sajat, nama Coach  Yin atau  Mohd Tishrin b Mohd Adanan dilihat seakan tenggelam.

Namun, sejak beberapa hari ini, Coach Yin kembali disebut-sebut oleh netizen apabila dikatakan menemui teman pengganti selepas berpisah dengan Nur Sajat.

Pilih wanita berhijab

Memilih wanita berhijab dan berpenampilan sopan, Coach Yin terlihat romantis apabila menghadiahkan seutas jam buat kekasih hati sambil meninggalkan kapsyen yang panjang lebar di ruangan Instagramnya.

View this post on Instagram

hari tu dia buat surprise dgn member2 dia.kejutt berukk abe yin.tibo2 ad 2org perempuan mari hantar bungo rose buleh kiro jgk besar ,lebar 1kaki setengah.pakat tengok org kiri kanang tengok.abe yin wt muko kerasss cover malu.bele2 kacipp keng jarang2. nk bg nampak urat .bekeng sikit napok.🤣🤣.dalam hati ni mcm2 sero…sebokk,,happy,,gembira..malu tu ad sikit2.tp orkk gitu jah🤭besar molek.org puang ni bab2 planing ni mmg bijak.kalau org laki ni ad jgk y pandai.tp abe yin mg ni jenis nk wt surprise ni xpanda..second dating dgn dia,abe yin tgok lengan dia xde jam..bo kali xingt pakai kot.abe yin pun ajak dia masuk kedai jam.abe yin wt2 lolok nk tukar batery jam..’.pastu abe yin tnyo dio.”kalu jam utk perempuan awk berkenang yang mana.”?sbb mnggu depan hari jadi spp sy.😬.cari punya cari punya cari.ad lah 2 bentuk jam ni y dia kata cantik.kemudian suruh dia try.konon nk potong tali jam.malas nk dtg.sbb tgn spp lebih kurang tgn awk yeen☺️.ukur punya ukur brape byk nk kene potong.settle kerat tali.abe yin bg tahu jam ni utk awok 🥳🥳..merahh pipi kakyeen🥰hikhikhik.abe yin minat kt kakyeen ni.sbb pandai jaga solat.pandai masak.pandai jaga bdk.😍😍..skali tgok mcm mira f1Lzah.2kali tgok mcm yeenazmin😍🌹.. #in #sha #allah #doa #baik #baik

A post shared by Coachyin (@coach_yin) on

Pandai serba-serbi

Menurut Coach Yin lagi, dia tertarik dengan wanita yang dikenali sebagai Yeen Azmin ini kerana wanita itu seorang yang menjaga solat, pandai masak dan pandai menjaga kanak-kanak.

Perempuan ori lagi cantik

Sehubungan dengan itu, rata-rata warganet telah meninggalkan komen dengan memuji kecantikkan teman wanita baharu selebriti Instagram itu yang sememangnya asli.

Mereka juga mendoakan agar hubungan cinta Coach Yin dan teman wanitanya berkekalan hingga ke jinjang pelamin.

 

Semoga ke jingang pelamin

Baru lelaki sejati

Terdahulu, Coach Yin pernah dikaitkan dengan Nur Sajat selepas menjalinkan hubungan cinta dengan usahawan kontroversi tersebut.

Namun begitu, sekitar awal tahun ini, Coach Yin memaklumkan bahawa hubungan mereka terlerai apabila Sajat didakwa sudah mempunyai kekasih baharu yang juga seorang model berasal dari Lubnan.

Sumber: Coach Yin

 

Continue Reading
Advertisement