Connect with us

#brandedcontent

‘May I Guess’! Raya dah habis, tapi ‘vibes’ meriah tetap onz di Sunway Velocity Mall!

Lepas dua tahun tak beraya semeriah ni, tiada siapa menyangka satu Malaysia dapat kejutan saat akhir.

Ni baru betul Hurry Raya!

Dalam kalut-kalut siapkan persiapan raya dalam masa yang singkat, tapi terselit juga momen manisnya. Al-maklumlah, bukan selalu kita dapat rasa situsi macam ni.

Post-kalut Raya! Masa untuk reward diri sendiri…

Dah penat-penat layan tetamu kat kampung, apa kata hadiahkan diri sendiri setelah melalui segala penat lelah Aidilfitri pada tahun ni.

Payah pergi jauh-jauh, datang je ke Sunway Velocity Mall sebab sekarang ni ke Sunway Velocity Mall sedang menganjurkan satu game show bertema dan penuh keseronokan!

Jomlah ‘May I Guess’, banyak giler hadiah best2!

Untuk menaikan mood keriangan sepanjang game berlangsung, tapak permainan dihiasi dengan warna neon pop merah jambu dan ungu disetiap ruangan acara yang tersedia!

Ada 3 Stesen Permainan yang disediakan kepada para pengunjung. Boleh ajak rakan dan keluarga untuk join sekali main game tersebut. Haaa, jangan juga snap gambar boleh simpan sebagai memori.

Main game je, macam2 hadiah boleh bawa balik

Cuba pelbagai aktiviti mendebar dan menyeronokkan di Sunway Velocity Mall “May I Guess”, selepas membeli-belah untuk menebus barangan eksklusif dan menangi hadiah bernilai RM1,000 Sunway Pal Points!

Perkara yang korang boleh tebus dan dapat:

  • Belanja RM300 (RM200 apabila menggunakan Kad Kredit Citi) dalam maksimum tiga (3) resit untuk menebus baucar e-tunai Home’s Harmony RM20*

  • Belanja RM600 (RM500 apabila menggunakan Kad Kredit Citi) dalam maksimum lima (5) resit untuk menebus  Tiffin 3 Tingkat*

  • 80 pembelanja terbanyak akan berpeluang memenangi beg bagasi bersaiz kabin

*Tertakluk kepada terma dan syarat!

Ada tiga stesen utama yang boleh korang enjoy!

Stesen Permainan 1: Teka kuantiti beg membeli-belah

Stesen Permainan 2: Teka apa yang ada di dalam kotak


Stesen Permainan 3: Teka siluet

Stesen Permainan Mini: Padankan bentuk kotak dengan dinding & baling bola ke dalam stesen cawan dari jauh

Rebut juga peluang untuk mendapatkan ganjaran Sunway Pals bernilai RM1,000 apabila korang meneka jawapan yang betul untuk salah satu Stesen Permainan dengan hanya menerusi borang online.

Terdapat juga 3 hadiah saguhati disediakan untuk setiap Stesen Permainan. Jadi, jangan segan silu nak join!

Bonus: Soal Jawab Mingguan!

Soalan mingguan akan dipaparkan menerusi borang online untuk pembeli mengambil bahagian dan berpeluang memenangi baucar tunai Sports Direct bernilai sehingga RM440 setiap minggu.

Tertaktuk kepada terma dan syarat! Penebusan dilakukan sementara stok masih ada. Klik https://www.sunwayvelocitymall.com/events/may-i-guess-2022-04-9-1013 untuk keterangan lebih lanjut!

Mohler ke Sunway Velocity Mall, kami pergi dulu sebab takut hadiah habis~~

Fuhhhhhhhh! (Dihembus)

Continue Reading
Advertisement