hubungi kami

Selebriti

Najwa Latif akui ‘mengorat’ suami dulu, ingatkan kena reject – “2 bulan tunggu”

Nampaknya ramai peminat Najwa Latif masih ‘membongkar’ kisah percintaan penyanyi itu selepas tiba-tiba selamat bergelar isteri kepada jejaka pilihan hatinya, Akwa Arifin minggu lalu.

Menurut laporan mStar Online, Najwa atau mesra dipanggil Wawa membuka cerita mengenai detik perkenalan dengan suami dimana dia yang meluahkan perasaan terlebih dahulu.

“Wawa cakap, Wawa suka Akwa. Tapi Akwa cakap, dia perlu masa. Wawa pun tak kisah sebab Wawa cuma nak luahkan apa yang Wawa rasa.
“Dua bulan juga tunggu jawapan, lepas tu dia ajak keluar… dan Akwa pun confess dekat Wawa,” katanya menjawab salah satu soalan pengikut menerusi InstaStory.

Penyanyi berusia 27 tahun itu berkata, dia tidak meletakkan harapan tinggi kerana pada awalnya Akwa seolah-olah enggan melayan tentang luahan berkenaan.

“Kita memang rasa kena reject sebab macam saya hanya tahu dua jawapan iaitu ya dan ya. Kalau selain dari itu semuanya adalah tidak.
“Bila Akwa kata dia perlukan masa, Wawa reda sahaja sebab dah bersedia untuk lepaskan. Saya rasa saya nampak macam perempuan creepy sebab banyak usik dia kemudian mengurat tiba-tiba luah perasaan pula.
“Kita hanya berborak bila perlu tapi suatu hari Akwa ajak keluar dan Akwa terus confess,” ujar penyanyi yang popular dengan lagu Cinta Muka Buku itu.

Terdahulu, Najwa atau nama penuhnya Imratul Najwa Abdul Latif dan suami mendirikan rumah tangga pada 11 November lalu selepas enam bulan mengikat tali pertunangan.

Sumber: mStar Online (Maszuhaira Sarimin) , Instagram Najwa Latif

PERHATIAN: Pihak Oh My Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Oh My Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Sambung Baca
Advertisement