hubungi kami

Selebriti

Luah sedih & malu rambut hampir botak, netizen sindir Siti Jamumall

Baru-baru ini, personaliti media sosial dan ahli perniagaan, Siti Jamumall meluahkan kekecewaan apabila pendandan rambut di salah sebuah salon di Johor Bharu didakwa membuat kesilapan terhadap rambutnya.

Menerusi video tular, Siti dilihat pergi ‘bleach’ rambutnya, namun kemudiannya mengadu rosak.

“Jahanam rambut saya. Sekarang dah nipis, sampai nak hilang semua. Boleh tengok dah nak botak,”luahnya.
@jamumalldotcom

Tolong bertanggungjawab!!! Aku malu😭

♬ original sound – J A M U M A L L . C O M – J A M U M A L L . C O M

Susulan itu, Siti berkata dia sudah berbincang dengan wakil peguam untuk mengenakan tindakan undang-undang.

“Saya baru bercakap dengan peguam dan terangkan apa yang terjadi. Saya tak minta banyak memandangkan perkara ini sudah terjadi, rambut pun dah rosak. Jadi, saya nak mereka bertanggungjawab untuk memperbaiki rambut saya semula. Itu sahaja.
“Saya mencari duit dengan sesi ‘live’. Kalau keadaan saya macam ni, memang malulah saya. Kalau ikutkan peguam, saya boleh saman malu dan minta ganti rugi berdasarkan berapa lama saya tak boleh ‘live’,”ujar Siti.

Mungkin Allah suruh pakai tudung

Perkongsian itu menerima pelbagai reaksi di kalangan warganet dengan berpendapat masalah tersebut seolah-olah petunjuk baginya untuk bertudung.

Marketing la tu, nak keluarkan produk rambut pulak!

Selain itu, ramai mengatakan video luahan kesedihan itu sebenarnya hanyalah gimik bagi mengeluarkan produk baharu Siti Jamumall memandangkan ia sering terjadi.

Sumber: TikTok @jamumalldotcom

PERHATIAN: Pihak Oh My Media tidak akan bertanggungjawab langsung ke atas komen-komen yang diberikan oleh pembaca kami. Sila pastikan anda berfikir panjang terlebih dahulu sebelum menulis komen anda disini. Pihak Oh My Media juga tidak mampu untuk memantau kesemua komen yang ditulis disini. Segala komen adalah hak dan tanggungjawab anda sendiri.
Sambung Baca
Advertisement