Connect with us

#brandedcontent

Ninso Kepong kini dibuka, tawarkan pelbagai pilihan barangan serendah RM2.10 sahaja!

Dengan ekonomi Malaysia yang tidak beberapa stabil, harga untuk keperluan asas pastinya bakal merunsingkan sesetengah rakyat marhean. Bukan setakat itu, bagi yang berkeluarga,  pastinya serba salah untuk menolak permintaan anak-anak setiap kali pergi membeli belah.

Nak barang berkualiti tapi berharga RM2.10? Betul, korang sekarang boleh dapatkan pelbagai barangan keperluan dengan harga RM2.10 di Ninso!

Bagi yang masih belum familiar dengan Ninso, Ninso adalah sebuah kedai yang bakal memenuhi bucket-list korang dengan menawarkan harga yang berbaloi-baloi. Korang boleh dapatkan pelbagai barangan keperluan asas seperti barangan rumah, aksesori, permainan, makanan dan macam-macam lagilah kat Ninso ni tau.

Cakap je nak barang apa, semua ada!

Ninso sudah bertapak di Kepong

Berita gembira untuk kaki shopping yang gemar harga mur-mur!

Sebelum ini, Ninso telah membuka beberapa cawangan dipelbagai negeri seperti Johor, Sarawak dan Selangor juga tidak ketinggalan. Namun, demi memenuhi permintaan ramai, Ninso telah membuka satu lagi cawangan di Kepong.

Lagi satu, Ninso bukan seperti kedai RM2 yang tipikal. Korang pasti terpegun dengan keistimewaan yang pihak Ninso sajikan buat pelanggan mereka.

Tak percaya? Jom tengok.

Bukan sekadar RM2.10 yang biasa-biasa

Kadang-kadang, sebagai seorang pengguna yang bijak, harga yang murah sudah tentu paling digemari. Tetapi, kualiti dan kuantiti masih menjadi keutamaan, kan?

Kualiti & kuantiti setanding dengan harga

Tetapi, jika korang membeli belah di Ninso, ketepikan kesemua perkara tersebut.

Walaupun harga barangannya serendah RM2.10, tetapi pihak Ninso tetap memberikan kualiti dan kuanti yang terbaik terutama sekali untuk produk barangan makanan.

Pelbagai pilihan perkakas rumah ditawarkan

Syurga makanan buat pencinta makanan!

Barang mainan impian kanak2 turut dijual!

Pelbagai pilihan barang mainan menarik untuk si kecil turut dijual. Tetapi barangan ini tidak dijual dengan berharga RM2.10, namun korang boleh membelinya dan menghadiahkan kepada anak-anak dengan harga yang masih mampu milik!

Ruangan & kemudahan yang selesa untuk pengunjung!

Demi keselesaan pengunjung untuk membeli belah, Ninso akan memastikan susanan barangan mereka sentiasa terletak dan juga teratur.

Kemas dan teratur jadi keutamaan!

Paling best,  barangan di Ninso ini disussun mengikut kategori untuk mengelakkan dari bercampur aduk dengan produk-produk lain.

Malah, ruangan dari rak ke satu rak juga adalah sangat besar dan luas! Tak perlulah nak berlaga troli dengan orang lain lepas ni.

Kafe pun turut disediakan

 

Mana nak dapat kedai RM2 yang menyediakan kafe untuk pelanggan mereka? Hanya di Ninso sahaja. Selepas atau sebelum membeli belah, bolehlah korang singgah untuk mengalas perut dengan pastri-pastri yang dijual di kafe Ninso.

Anak-anak tak meragam, perut turut kenyang. Barulah boleh balik dengan senang hati.

 

Haaa tunggu apa lagi? Orang-orang sekitar Kepong, dah tak payah buat dan list bajet tiap-tiap bulan!

Semua barangan keperluan di Ninso dijamin murah dan berpuas hati.

Jangan lupa, kunjungi Ninso cawangan Kepong, yang terletak di Lot 44680, Off, Jalan 7/62a, Bandar Menjalara, 52200 Kuala Lumpur, Wilayah Persekutuan Kuala Lumpur yang dibuka pada setiap hari, dari pukul 10 pagi hingga 10 malam.

Barang serendah RM2.10 dan berkualiti? Hanya di Ninso sahaja tau!

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Trending