Connect with us

#brandedcontent

Pembukaan KIRINDO, ‘Bubble Tea’ Eksklusif Yang Pertama di Malaysia

Teh susu boba sememangnya sedang hype dikalangan rakyat Malaysia. Minuman dan juga trend yang dipercayai berasal dari negara Taiwan ini, berjaya menambat hati ramai dengan kekenyalan boba tapioca dalam gabungan pelbagai perisa minuman.

Demi memenuhi keinginan dan citarasa tempatan, KIRINDO kini telah membuka cawangan pertamanya di Subang Jaya! Kalau korang sememangnya penggemar minuman teh susu boba, KIRINDO menampilkan kelainan dengan memperkenalkan ancient beast milk tea.

Jenama eksklusif Malaysia yang pertama

Suka cita dimaklumkan yang KIRINDO merupakan jenama dan juga minuman milk tea buatan Malaysia sendiri tau.

Pada 23 Disember 2019, KIRINDO telah mengadakan majlis pembukaan secara besar-besaran cawangan pertama yang terletak di SS15/4,  Subang Jaya. Pembukaan pertama ini juga turut dimeriahkan dengan kehadiran orang ramai, terutamanya penggemar minuman boba milk tea.

Perhatian kepada penggemar boba!

Pastikan korang takkan lepaskan peluang ni.

Bersempena dengan pembukaan pertama, KIRINDO berikan tawaran khas yang pastinya bakal membuatkan peminat minuman boba ini tidak senang duduk!

Buy 1 free 1!

Sepanjang 7 hari pembukaan pertama KIRINDO di Subang Jaya, korang bakal menerima secawan minuman milk tea yang diberikan secara percuma bermula dari 26 November sehingga 1 Disember. Betul tu, percuma je!

Pakej keahlian eksklusif

Berbelanja sebanyak RM 100 dan korang boleh menikmati milk tea dari Kirindo selama 30 hari! Tapi sebelum itu, korang perlu mendapatkan kad promosi RM100 ini dan diingatkan bahawa kad ini adalah amat terhad.

Cepat dapatkan kad promosi ini. Sebab korang boleh menikmati minuman yang berharga sehingga RM15.90!

Jangan risau, menu semua lain dari yang lain!

KIRINDO menyediakan sesuatu yang unik selain menampilkan kelainan tersendiri dalam menu dan minuman mereka. Pastinya rasanya lain dari yang lain dan tidak sama seperti di kedai-kedai minuman boba yang tipikal.

Mesti korang sendiri tak sanggup nak minum!

Haaa, tunggu apa lagi? Jom serbu KIRINDO sekarang juga!

Pastikan korang berkunjung ke KIRINDO yang berlokasi dia No.49, Jalan SS15/4, 47500 Subang Jaya, Selangor Darul Ehsan. KIRINDO bakal beroperasi pada hari setiap hari, dari jam 11 pagi hingga 1 pagi.

Disarankan juga, jangan datang bersorangan. Bawa sekali rakan-rakan ataupun keluarga datang ke KIRINDO. KIRINDO juga menyediakan ruang yang selesa dan sangat menarik buat pelanggan disamping muzik latar yang mendamaikan.

Dijamin, dapat puaskan keinginan korang dengan menikmati milk tea yang sejuk, dan boba bak mutiara manis yang boleh membuatkan korang jatuh cinta.

Rasa tak puas? Korang boleh dapatkan maklumat lanjut di laman Facebook rasmi KIRINDO sendiri disini.

 

Continue Reading
Advertisement
Click to comment

Tinggalkan komen anda

Trending