Connect with us

#celeb

“Perancangan kami nak terus ada anak…kembarlah, kembar.” -Isa Khan

Selepas beberapa tahun menyulam cinta, akhirnya Risteena Munim dan Isa Khan disatukan dalam satu majlis pernikahan ringkas di Masjid Sultan Mizan Zainal Abidin di Putrajaya semalam.

Majlis resepsi pula dilakukan pada sebelah malam yang dihadiri ahli keluarga dan teman-teman rapat sahaja bagi mematuhi protokol kesihatan yang dimaklumkan oleh kerajaan.

Menerusi temubual bersama Media Hiburan, masing-masing telah berkongsi perancangan masa hadapan dan saling mengucapkan rasa syukur selepas bergelar pasangan suami isteri.

@mediahiburanofficial

(Sedutan) “Jadi suami isteri terbaik, saling menjaga,” – Sweet! Isa & Risteena berbalas ucapan romantis #MediaHiburan #MHnews #fyp

♬ original sound – Media Hiburan – Media Hiburan

Nak anak kembar

Apa yang mencuri perhatian adalah jawapan Isa Khan apabila ditanya berkenaan dengan perancangan cahaya mata. Dia dengan senang hati menyatakan kalau boleh mahu segera memperolehi zuriat.

Secara berseloroh, dia mahu mempunyai anak kembar sambil disambut ketawa kecil dari isterinya, Risteena.

 

@mediahiburanofficialAmboi idam kembar gitu! Tahniah dah jadi husband & wife korang ♥️ ##MediaHiburan ##MHnews ##fyp♬ Baby – Justin Bieber

 

Menangis pertama kali dengar lagu

Risteena juga sempat mengulas berkenaan lagu baru Isa Khan yang dibuat khusus untuknya sebagai hadiah sempena perkahwinan mereka.

Pelakon wanita itu mengakui berasa terharu dan menangis ketika kali pertama mendengar lagu tersebut.

 

@mediahiburanofficial

Tersenyum tengok video ni. Sweet sungguh! Moga till jannah Isa-Risteena, ameen ya rabb #MediaHiburan #MHnews #fyp

♬ Wanita Terbahagia – Bunga Citra Lestari

Teringin honeymoon di Maldives atau Switzealand

Walaupun sedar ketika ini Perintah Kawalan Pergerakkan (PKP) masih lagi berlangsung, namun ditanya berkenaan dengan perancangan bulan madu, pasangan ini berpendapatan jika berkesempatan mereka ingin travel ke Madives ataupun Switzerland.

Namun, perkara tersebut hanyalah perancangan kerana tidak pasti bilakah keadaan akan kembali normal seperti biasa.

@mediahiburanofficial

Tak apalah, sekarang tak ada rezeki nak fly. Maybe latee kan? InsyaAllah ♥️ #MediaHiburan #MHnews #fyp

♬ Honeymoon – Johnny Stimson

Majlis resepsi sederhana ringkas ini diadalah di Quill Convention Centre, Kuala Lumpur hanya dihadiri oleh ahli keluarga dan teman-teman rapat sahaja.

Dalam majlis persandingan tersebut, Isa turut mendendangkan lagu Karunia Terhebat yang dicipta khas buat isteri tercinta, Risteena Munim.

Sumber: Media Hiburan 

 

Continue Reading
Advertisement

Trending