Connect with us

#brandedcontent

Promosi kaw2! Miliki laptop berserta Prosesor Intel® Core™ Generasi ke-10 dengan nilai hebat

Komputer riba atau nama ringkasnya laptop, bukan sahaja dapat menyenangkan tugasan bagi mereka yang bekerja ataupun belajar, bahkan dapat membantu meraih pendapatan bagi sesetengah individu yang bergantung kepada laptop sebagai platform untuk mereka bekerja.

Namun, segala aktiviti dan pekerjaan akan terbantut apabila komputer mula menjadi slow, hang dan juga tersekat secara tiba-tiba. Masalah ini sudah tentunya menjadi satu bebanan terutamanya buat para gamers, editor dan graphic designer.

Tahu-tahu je, semua kerja hilang sekelip mata! Geram bukan?

Inilah masa yang sesuai nak tukar barang baru!

Sampai bila nak guna laptop yang dah uzur tu? Haaaa, ni ada satu berita baik untuk korang!

Kalau nak tahu, bermula 17 Ogos sehingga 30 September 2020 TMT bersama Intel mengadakan promosi kaw-kaw dengan nilai hebat bersempena dengan Kempen TMT x Intel: Together Malaysia Thrives!

Brand pun bukan yang  biasa-biasa tau

Walaupun dijual dengan harga promosi, tapi korang boleh memiliki komputer riba berjenama hebat dengan harga yang mampu milik. Paling penting harga mesra poket, kualitinya dijamin puas hati dan korang dapat bawa pulang hadiah!

Antara jenama-jenama hebat komputer yang terlibat dalam jualan nilai hebat ini adalah Asus, Acer, HP dan juga Lenovo.

Cuba bayangkan bukan sekadar dapat memiliki sebuah laptop, tetapi  free gift yang mencecah ratusan ringgit juga turut akan diberikan tau.

1. Asus

Kalau beli laptop Asus model yang disarankan korang bakal diberikan dengan gift card Grab Food yang mencecah RM40!

2. Acer

Dapatkan free gifts eksklusif dengan pembelian laptop berjenama Acer yang tertentu. Confirm puas hati bila dapat barangan percuma yang banyak dan berbaloi.

3. HP

Dapatkan RM80 kredit menerusi Grabpay ataupun Touch&Go e-Wallet dengan hanya membuat pembelian pada komputer riba HP yang terpilih!

4. Lenovo

Lenovo juga tidak kurang hebatnya! Bukan sekadar ada free gift, tetapi nilai gadjet jatuh pada harga durian runtuh dengan slot purchase with purchase yang ditawarkan.

Promosi ini juga tertakluk kepada pembelian model komputer riba yang terpilih sahaja.

Fuhhhhh! Bukan kaleng-kalang ni.

Lengkap dengan Prosesor Intel® Core™ Generasi ke-10

Laptop berjenama je mana cukup. Paling penting processor kena mantap, baru lah cun ber-gaming ataupun buat kerja. Betul, tak? Rugi kalau korang tak grab salah satu laptop ini sekarang sebab ia dilengkapi dengan Prosesor Intel® Core™ Generasi ke-10!

Power tu…

Nak tahu apa yang special? Mehh kami kongsi sikit!

Peningkatan produktiviti mampu terlaksana sebab built-in intelligent mampu menyesuaikan diri dengan apa yang korang lakukan serta mengarahkan kuasa secara dinamik di tempat yang paling diperlukan.

Lepas ni, bolehlah nikmati permainan FPS yang luar biasa dan tinggi walaupun streaming serta rakaman hingga 5.3GHz!

Intel® Wi-Fi 6 (Gig+) juga dihadirkan bagi menyediakan sambungan tanpa wayar dan berwayar yang pantas, dan penyambugan tanpa batasan!

Paling syok sekali, korang boleh korang boleh stay berhibur di mana-mana sahaja dan pada bila-bila masa dengan smooth! Bolehlah tonton YouTube ataupun stream Netflix korang dengan paparan video HDR (4K).

Lepas ni dah tak adalah masalah sangkut-sangkut, dapat selesaikan kerja pun dengan pantas! Jadi, inilah penyelesaian yang sesuai untuk  kurangkan waktu menunggu.

Untuk semak harga promosi  yang berlangsung boleh rujuk di pautan ini. Selain itu,  boleh klik link di sini dan juga kat sini untuk info lanjut.

Prosesor Intel® Core™ Generasi ke-10 mampu membawa kepuasan korang ke tahap yang berbeza!

Continue Reading
Advertisement

Trending