hubungi kami

TikTok

Sajat tanya tips hamil kepada netizen, minta nasihat cara nak ‘lekat’

Walaupun sudah tidak tinggal di Malaysia lagi, usahawan kontroversi,  Muhammad Sajjad Kamaruz Zaman atau mesra disapa Sajat kerap membuatkan ramai terhibur dengan video-video random miliknya.

Dia juga sering membuat live di TikTok dan Instagram bagi berkongsi aktiviti hariannya kepada para peminat termasuklah mempromosikan prosuk bengkung keluarannya.

Tanya balik tips hamil

Walau bagaimanapun, menerusi satu video yang dikongsikan di akaun TikTok menggunakan nama @sajat.aussie, dia telah melemparkan semula soalan kepada netizen apabila kerap ditanya tips untuk hamil.

“Koranglah asyik tanya nasihat aku, aku nak tanya nasihat korang pulak. Macam mana mudah nak mengandung? Haa, macam mana nak lekat? Macam mana?”
“Asyik aku je kau minta advice. Aku nak tanya korang pulak. Macam mana?” ucapnya.
@sajat.aussie

macam mana nak lekat ?

♬ original sound – sajjadzaman – sajjadzaman

Kena perempuan dulu, baru boleh ‘lekat’

Sudah tentu perkongsian yang dibuat usahawan transgender itu mendapat perhatian ramai dan rata-rata memberikan komen sindiran kepadanya.

Ada juga yang berseloroh memintanya untuk mempunyai rahim terlebih dahulu jika mahu hamil dan sudah tentu tidak dimiliki oleh golongan lelaki.

Kena ada bini dulu baru boleh sembang

Tanya untuk bini ke Jat?

Kalau takde rezeki nak buat macam mana

Kena ada rahim & period teratur bang

 

Sumber: TikTok @sajat.aussie

Sambung Baca
Advertisement