Connect with us

#viral

“Salam kak hantar gambar bogel…” – Adibah Noor terkejut dapat DM tak senonoh

Tidak dapat dinafikan, semakin berkembangnya teknologi semakin mencorot sifat-sifat murni dalam kalangan masyarakat kita di zaman ini.

Baru-baru ini, penyanyi Adibah Noor tidak terlepas menjadi mangsa segelintir pengguna media sosial yang tidak bersivik, apabila ada yang menghantar DM meminta gambar yang tidak senonoh daripadanya.

Nak gambar bogel Adibah Noor

Menerusi perkongsian di Twitter penyanyi tersebut, telah memuat naik status paparan screen shot DM yang dihantar oleh seorang lelaki, memintanya menghantar gambar bogel.

Akak yang macam gajah ni pun orang minta

Bertindak bijak, penyanyi itu hanya menghantar foto kucingnya sebagai balasan. Malah, terdapat juga seorang netizen mempersoalkan tindakan lelaki tersebut, dengan menghantar DM kepadanya semula.

Saya dah bertaubat

Selamba jer minta gambar bogel

Sehingga kini, tweet tersebut telah mendapat 6.4 ribu retweet dan 10.9 tanda suka, rata-rata menyifatkan lelaki tersebut berkelakuan buruk dan tidak senonoh.

Semoga segera bertaubat

Siap bagi salam lagi

Sumber : Adibah Noor

Continue Reading
Advertisement

Trending