Connect with us

#brandedcontent

Sambut Keindahan Aidilfitri 2021 dengan suasana baharu

Kalau korang masih nak ‘feeling’ raya yang meriah, ada satu tempat menarik yang kami ‘suggest’ korang datang pada hari raya pertama nanti.

Sambut Keindahan Aidilfitri 2021 di East Coast Mall

East Coast Mall di Kuantan menawarkan pengalaman baru buat para pengunjung tau!

Apa dia pengalaman baru tu? Hah, khas untuk korang pada tahun ini East Coast Mall ditransformasikan dengan dekorasi diinspirasikan dari negara yang terkenal iaitu Morocco.

Cantik kan? Tak perlu pergi luar negara, berjalan sakan dalam East Coast Mall pun dah boleh rasa pengalaman bercuti di luar negara bersama keluarga.

Dekorasi memang indah, macam melancong di luar negara

Paling penting, dekorasi ni memang ‘Instagramable’ dan tempat paling sesuai untuk korang ber-OOTD dan bergambar satu family masa raya nanti!

Bertempat di East Coast Mall, Kuantan, Pahang mulai 9 April hingga 16 Mei korang boleh merasai suasana beraya di luar negara sambil ber-shopping dengan insan tersayang menyambut Keindahan Aidilfitri!

Bukan itu sahaja, selain ‘shopping’ banyak lagi aktiviti dan tawaran hebat Raya disediakan khas untuk korang tau.

Raya di East Coast Mall, korang takkan balik dengan tangan kosong!

Tebus hadiah Keindahan Aidilfitri Di East Coast Mall!

Untuk jadikan hari raya korang lebih menarik, para pengunjung yang berbelanja di East Coast Mall layak menebus cenderamata musim perayaan yang berbeza pada setiap minggu!

Caranya senang sahaja, dengan syarat,  hanya berbelanja minimum sebanyak RM250 dalam 1 resit di East Coast Mall, korang boleh tebus hadiah lumayan~

Tapi hanya sekali tebusan bagi setiap kempen tau. Jadi, jangan tunggu lama-lama, terus rebut peluang korang hari ini!

2X ganda ganjaran STAR$

Ini lagi best! ‘Special’ untuk ahli CapitaStar, dengan setiap pembelian minimum RM30* dalam 1 resit di East Coast Mall, korang boleh kumpul 2 kali ganda mata ganjaran STAR$!

Selain itu, korang juga boleh tengok wayang sambil kumpul mata ganjaran STAR$ di Golden Screen Cinemas tau.

Muat naik je resit korang melalui aplikasi CapitaStar secara automatik mata ganjaran akan dikreditkan kepada korang. Mudah dan senang.

Pertandingan Top Spender

Pihak East Coast Mall menganjurkan pertandingan Top Spender untuk semua pengunjung pusat membeli belah ini.

Lebih menarik, untuk menyertai pertandingan ini pengunjung hanya perlu berbelanja minimum RM30 sahaja! Sudah semestinya tertakluk kepada terma dan syarat yang telah ditentukan.

Istimewanya pertandingan ini adalah korang boleh menang macam-macam hadiah menarik dan lumayan.

Berikut kami kongsi tarikh-tarikh ‘event’ menarik di East Coast Mall yang korang kena ingat:

  • Promosi  Keindahan Aidilfiri – 9 April hingga 16 Mei 2021
  • Promosi Common Sense – 22 April hingga 12 Mei 2021

Save the date, dari sekarang hingga 16 Mei 2021 je tau. Klik ..link.. ni kalau korang masih keliru dan nak tahu lebih banyak maklumat mengenai Keindahan Aidilfitri 2021.

Syoknya Raya di East Coast Mall~

"Manusia itu asalnya dari tanah, makan hasil tanah, berdiri di atas tanah, akan kembali ke tanah. Kenapa masih bersifat langit?" - Hamka

Continue Reading
Advertisement

Trending