Connect with us

#brandedcontent

Shopping di myNEWS, boleh dapat hadiah memukau. Barulah ‘Shop And Live Better’!

Tahukah korang? Menurut kajian, sebenarnya kualiti udara di dalam rumah adalah lebih tercemar berbanding udara di luar tau!

Bukan itu sahaja, kajian juga mendapati bahawa risiko kepada kesihatan seseorang mungkin lebih besar disebabkan pendedahan kepada pencemaran udara di dalam rumah daripada di luar rumah.

Tapi korang jangan risau sebab myNEWS ada berita gembira. Nak tahu apa dia? Jom baca selanjutnya.

Kempen ‘Shop And Live Better’ myNEWS x Panasonic

Disebabkan makin ramai yang inginkan kehidupan lebih sihat, myNEWS tampil berkolaborasi dengan syarikat teknologi gergasi terkenal Jepun, Panasonic menerusi kempen ‘Shop And Live Better’.

Advertisement
“Kami komited dalam menawarkan pengalaman membeli-belah yang menarik dan memuaskan istimewa untuk pelanggan kami, terutamanya ahli myNEWS.
“Kolaborasi bersama Panasonic ini merupakan kempen terbaru kami untuk menunaijan janji kami iaitu: ‘Always Welcoming, Delightfully Surprising.
“Ia merupakan sesuatu yang menakjubkan kerana Panasonic bekerjasama dengan kami untuk menyampaikan kepentingan hidup yang lebih sihat,” jelas CEO myNEWS Malaysia, Low Chooi Hoon.

Seperti yang dijanjikan, sambil korang membeli belah di myNEWS korang berpeluang memenangi cabutan bertuah peralatan rumah berkualiti tinggi dari Panasonic tau!

Sesuai sangat dengan apa yang diperlukan oleh orang ramai pada saat ini, myNEWS x Panasonic menawarkan peralatan elektrik berteknologi Panasonic nanoe seperti:

  • Panasonic nanoe™ Air Conditioner;
  • Panasonic nanoe™ Air Purifier, dan;
  • Panasonic Portable nanoe™X Generator

Hmm, apa tu Panasonic nanoe?

Kalau korang nak tahu, Panasonic nanoe merupakan teknologi yang menggunakan radikal hidroksil bagi menghalang pelbagai jenis virus.

Maknanya, kalau guna barang-barang berteknologi Panasonic nanoe  ini, korang dah tak perlu bimbang tentang pencemaran sebab ia secara automatik akan membersihkan udara di rumah korang!

Advertisement

Jadi, kalau korang sertai kempen ‘Shop And Live Better’ ni, myNEWS akan hadiahkan barangan canggih Panasonic nanoe secara PERCUMA tau!

Jom sertai kempen ‘Shop And Live Better’ sekarang!

Mesti korang berminat nak join kempen ‘Shop And Live Better’, kan? Mudah je, tetapi korang perlu daftar sebagai ahli myNEWS dahulu, ya!

Kemudian, muat turun aplikasi myNEWS di telefon pintar korang dan hanya perlu berbelanja minimum RM20 sahaja untuk dapatkan 1 setem.

Kalau berjaya kumpul sebanyak 6 setem, korang akan memperolehi baucer diskaun yang boleh digunakan di Maru Kafe, Old Town White Coffee, dan You C1000.

Advertisement

Bukan setakat itu sahaja, korang juga berpeluang menyertai cabutan bertuah dan memenangi hadiah lumayan dari Panasonic nanoe!

Jangan lepaskan peluang keemasan ini! Daftar keahlian myNEWS hari ini dan muat turun aplikasi myNEWS dari Google Play Store dan Apple Store.

Ikuti Facebook dan Instagram myNEWS Malaysia atau lawati portal rasmi myNEWS untuk maklumat lanjut tentang kempen ‘Shop And Live Better’.

 

Advertisement

"Manusia itu asalnya dari tanah, makan hasil tanah, berdiri di atas tanah, akan kembali ke tanah. Kenapa masih bersifat langit?" - Hamka

Continue Reading
Advertisement