hubungi kami

Branded Content

Tak perlu risau harga minyak turun naik, cukup RM1 banyak benda ‘best’ boleh dapat di Shell

“Barang naik harga, minyak pun naik jugak!”

Keluhan-keluhan macam tu memang selalu kita dengar kan sejak akhir-akhir ini.

Mana tidaknya, semua benda naik harga tapi gaji pula tak naik-naik, siapa je tak mengeluh.

Tapi nak buat macam mana, kerja tetap kerja. Nak pergi mana-mana tetap perlu menggerakkan kenderaan sebab bukan semua tempat ada pengangkutan awam.

Apa yang mampu kita buat adalah berjimat cermat dan pilih stesen minyak paling berbaloi untuk mengisi tangki minyak kenderaan kita.

Kempen Power Up Rewards buat pelanggan rasa gembira

Tak payah pening kepala nak pergi isi minyak di mana, singgah di Shell dah paling betul lah tu!

Bukan apa, di Shell pelbagai kelebihan dan tawaran menarik diberikan jika anda menjadi pelanggan tetap disana.

Dengan pelancaran kempen Power Up Rewards, pelbagai inisiatif menarik ditawarkan sehingga anda berasa gembira serta berbaloi menjadi salah seorang pelanggan setia Shell.

Tawaran dan ganjaran menarik, mana nak dapat macam ni!

Mesti ramai yang nak tahu kan apa yang menarik dengan kempen Power Up Rewards ini?

Antara yang boleh buat anda semua happy ialah:

  1. Kempen Power Up Rewards menawarkan ganjaran-ganjaran yang menarik untuk pengguna Shell mengikut tahap yang dikategorikan. Anda hanya perlu mengumpul mata Bonuslink dengan mengisi bahan api atau membeli barangan dan minyak pelincir di Shell. Lebih banyak anda berbelanja, lebih banyak mata Bonuslink yang anda kumpul, lebih tinggi tahap keahlian anda dan lebih besar ganjaran anda! Bahan api yang diisi seterusnya mungkin percuma tau!
  2. Bukan itu sahaja, pengguna Shell juga akan mendapat ganjaran yang menarik serta eksklusif seperti tawaran produk-produk dari Shell, upsize untuk secawan kopi Costa (hot regular to large), ‘welcome treats’ dengan chocolate roll baru dibakar berharga RM1 sahaja tiap kali singgah ke Deli2go di Shell, kejutan pada hari lahir dan banyak lagi!
  3. Anda juga jangan lepaskan peluang untuk dapatkan Bonuslink tambahan di stesen minyak Shell yang terpilih dengan pembelian bahan api disana tau!

Tawaran-tawaran menarik yang disediakan Shell sempena kempen Power Up Rewards ini boleh anda semua nikmati mengikut peringkat yang dikategorikan.

Mesti nak tahu apa yang anda boleh dapat di setiap peringkat tu kan…

Ada 4 peringkat untuk dapat ganjaran yang lebih banyak, Ahli BLINK biasa, Gold, Silver, dan Platinum.

.              *Hanya untuk pengguna aplikasi BLINK

Macam mana nak kumpul mata? Haaa mudah je caranya!

  • Isi minyak Shell FuelSave 95, Diesel, Diesel Euro 5, Shell V-Power Racing and V-Power 97 (1 liter = 1 mata)
  • Beli barangan di Shell Select Store (RM1 = 1 mata)
  • Beli minyak pelincir Shell (RM1 = 1 mata)

Mudah je, setiap minggu pasti korang akan isi minyak kenderaan, lepas tu memang wajib shopping di Shell Select, cukup hari nak servis kereta, beli je minyak pelincir Shell!

Lebih banyak anda berbelanja, lebih banyak mata yang anda kumpul dan lebih tinggi tahap anda, lebih besar ganjaran anda!

Apa nak tunggu, cepat2 la jadi members

Daftar sekarang untuk jadi sebahagian dari keluarga Bonuslink untuk nikmati ganjaran2 lumayan dari Shell ni!

Bila dah jadi ahli ni, senangla nak tahu tentang pelbagai tawaran baru serta dapat menikmati ganjaran-ganjaran yang ditawarkan lebih-lebih lagi dalam kempen Power Up Rewards ni.

Buat yang belum jadi pengguna Aplikasi BLINK, cepa-cepatlah buka dan jadi ahli sebab anda akan mendapat baucer dari Shell sebanyak RM4 tau.

Sekarang dah mudah! Muat turun je aplikasi BLINK

Ye betul! Tak perlu nak renyah ke kaunter untuk jadi ahli Bonuslink, kini semua boleh buat di smartphone anda!

  1. Muat turun aplikasi BLINK di App Store, Play Store, atau Huawei AppGallery.
  2. Bercakap dengan Site Hero untuk dapatkan kad Bonuslink
  3. Daftar melalui website

Untuk keterangan lebih lanjut berkenaan kempen Power Up Rewards atau sebarang pertanyaan berkenaan Shell, anda boleh je layari laman web Shell atau  layari Facebook  serta Instagram Shell. Mudah kan?

Tak perlu mengeluh lagi kalau nak tuang minyak lepas ni di Shell. Harga minyak turun atau naik sekalipun, tawaran dan ganjaran tetap berbaloi.

Lekas2 jadi ahli Bonuslink sekarang!

 

 

 

 

Sambung Baca
Advertisement