Connect with us

#celeb

“Walau free hair, tak bermakna I jahat. Boleh taubat bila masanya..” – Isteri Caprice

Isteri kepada penyanyi rap dan usahawan, Caprice iaitu Farra Inalis mengambil pendekatan tidak melenting apabila menerima pelbagai kecaman dilemparkan segelintir netizen terhadapnya.

Menurut pemilik nama Farra Inalis Hussni itu, dia mengakui tidak dapat memuaskan hati semua orang dan menyifatkan kecaman boleh mendatangkan publisiti serta keuntungan dalam perniagaannya.

“Nak puaskan hati manusia? Sampai kiamat pun memang tak mampu.. kenapa Elis nak melenting kalau orang caci maki atau nak comment bukan2 sedangkan mereka sedang memberi benafit dekat i tanpa mereka sedar.
“Viral, buatkan i lagi tambah followers and lonjakkan sales i . Untung free marketing.
bukan i mintak, diaorang sendiri yang volunteer nak tolong,” tulisnya yang mesra dipanggil Elis.

Wanita berusia 27 tahun itu berkata, orang ramai tiada hak untuk menjatuhkan hukuman kerana soal dosa adalah urusan peribadi selain akan bertaubat apabila tiba masanya nanti.

“Walupun i free hair.. tak bermakna i jahat .. I berdosa urusan i dengan Allah , i boleh mintak maaf & bertaubat bila tiba masanya..
“I dengan suami itu urusan antara kami , tak perlu nak tolong remind me “kesian suami tanggung dosa” helloo , he knows who’s he married with.
“Korang sesama manusia tak berhak nak menghukum, pilihan masing2,” ujarnya.

Tambah ibu kepada seorang cahaya mata itu, dia menganggap individu mengecamnya adalah sekadar mahu tumpang populariti dan kesunyian sehingga sanggup meninggalkan komen yang kurang enak.

“For me, all those negative comments i anggap mungkin makcik or pakcik bawang need attention atau nak tumpang glamour kat comment, biarkan lah… kesian hidup sunyi sangat, takde benda best kan?
“Mungkin dengan fitnah/hina orang boleh buat dia rasa bahagia. I busy tak sempat nak baca semua, kalau terbaca pun buat tersenyum sorang2,” luahnya.

Sebelum ini, segelinir netizen mempersoalkan sekiranya dia benar terkena buatan orang seperti diperkatakan suaminya kerana fizikalnya dilihat masih sihat serta sempat bergelek dalam media sosial.

Sumber: Instagram Farra Inalis

Continue Reading
Advertisement