Connect with us

#tiktok

Lelaki dipuji obses rakam isteri sarat hamil, tak bosan beri layanan istimewa

Published

on

Selepas mendirikan rumah tangga, setiap wanita semestinya memerlukan perhatian daripada si suami lebih-lebih lagi ketika sarat hamil kerana mudah berasa letih dan tidak bermaya.

Bagi seorang pengguna aplikasi TikTok @jefrydesilva2, dia sering merakam gelagat manja isterinya yang dikenali sebagai Mira dalam melakukan aktiviti harian sehingga meraih perhatian dalam kalangan warganet.

Baru-baru ini, dia berkongsi video memaparkan isterinya melakukan pemeriksaan kandungan buat kali terakhir sebelum wanita tersebut melahirkan cahaya mata mereka.

“Ala comelnya!”

@jefrydesilva2

Si Manis saya #fyp

♬ original sound – SARA丶我 – SARA丶我

Rakaman berdurasi 22 saat itu memperlihatkan wanita terbabit datang semula ke tempat ‘parking’ meminta air mineral daripada suaminya yang sedang menunggu di dalam kereta.

“Sayang nak apa? Nak air? Air mineral boleh? Lama lagi ke baby? Nak duduk dalam kereta ke?,” antara soalan diajukan kepada isterinya.
@jefrydesilva2

comot tapi comel #fypシ

♬ original sound – Aznazia – R•♡

Video berkenaan menerima sebanyak 2.3 juta tontonan setakat ini selain hampir 4,000 komen netizen yang memuji cara layanan lelaki yang disifatkan ‘sweet’ dan lemah lembut.

Malah, ada juga segelintir individu mahu memiliki pasangan seperti @jefrydesilva2 yang pasti membuatkan rumah tangga lebih bahagia dan harmoni sepanjang masa.

@jefrydesilva2

muat dah baju , share je jimat 😂 #fyp

♬ bunyi asal – Royal Pahang✨👑 – Royal Pahang✨👑

Suka tengok video ‘sweet’ abang & isteri!

Harap dapat suami selalu puji bini

Comel! Obses kat bini…

Cara isteri hasil layanan suami

Tak semua suami suka rakam2 macam ni

Suami saya kalau puji ada makna

Sumber: TikTok @jefrydesilva2

Continue Reading
Advertisement