Connect with us

#celeb

‘Miming’ lagu Hindustan, aksi romantis Uqasha & Kamal buat ramai tak keruan

Bagi peminat Uqasha Senrose, umum mengetahui pelakon itu merupakan peminat lagu Hindustan sehingga acara malam berinai selepas berkahwin juga bertemakan Bollywood pada Disember lalu.

Terbaru, pelakon berusia 30 tahun itu menghasilkan satu video ‘miming’ lagu berjudul Yeh Dil Kya Kare bersama suaminya Kamal Adli di aplikasi TikTok sebelum dikongsi semula di laman Instagram miliknya.

“Errrrt gonna delete it soon rasa macey koyaaaaa natang dua ni haha,” tulis pelakon drama Rindu Awak Separuh Nyawa itu.

Rakaman berdurasi 36 saat itu memaparkan Uqasha dan suaminya yang juga pelakon membawa karakter masing-masing, menghayati lagu tersebut dengan penuh perasaan seperti nyanyian sendiri.

Malah, terdapat juga aksi Kamal melakukan babak romantis seolah-olah mencium pipi isterinya sekali gus membuatkan pengikut mereka teruja dengan meninggalkan hampir 700 komen pada posting tersebut.

Rata-rata memuji aksi romantis dan keserasian pasangan itu yang disifatkan ‘sweet’ sehingga digambarkan ‘bersemut’ skrin telefon bimbit mereka yang menonton video berkenaan.

Comel! Suka tengok video ni

Jangan padam! ‘Sweet’, bersemut skrin telefon

Senyum sorang2, tak puas tengok…

Nak kahwin jugak!

Kalau macam ni, banyakkan lagi video

Terdahulu, Uqasha dan Kamal mengumumkan berita perkahwinan mereka yang berlangsung dalam sebuah majlis tertutup di Bentong, Pahang pada 5 November tahun lalu.

Sumber: Instagram Uqasha Senrose

Continue Reading
Advertisement