Connect with us

#brandedcontent

Tarikh keramat 8.8 yang ditunggu ramai, memang rugi tak shopping time ni!

Ramai yang nak cuba berjimat cermat bila nak shopping, tapi selalu salah timing. Baru je order barang hari ni, tau tau esok ada promo, hadui!

Ada pula yang mahu berjimat, sampai beli barang yang kualiti tak memuaskan. Tak pasal-pasal dicop sebagai tangkai jering.

Satu hal kena beli lagi barang yang rosak, bertambah membazir pula jadinya. Selalu jadi macam ni?

Jadi, kat mana korang boleh dapat barang-barang yang berkualiti, harga berpatutan dan paling penting penghantaran percuma! Pssssst, kat bawah ni ada dibongkarkan rahsia dan tarikh keramat yang wajib korang tahu.

Advertisement

Shopee 8.8 Brands Festival buat comeback yang lagi epik!

Tak nak bebel panjang-panjang, rahsia memang sangat mudah! Hanya perlu shopping dan check-out semasa Shopee 8.8 Brands Festival. Sebab apa kena ikut shopping di Shopee masa 8.8 ni? Mehhhh kitorang share.

Dapat free shipping, Hanya berbelanja serendah RM8!

Tak perlu berbelanja sampai beratus-ratus ringgit untuk dapatkan penghantaran percuma. Bayangkan masa Shopee 8.8 Brands Festival ni, hanya perlu shopping serendah RM8 dan boooom! dapat free shipping.

Syok tu, siapa lagi nak bagi kalau bukan Shopee!

Potongan harian sebanyak 88%, fuh memang gila…

Bukan setakat beri free shipping, 8.8 ini juga Shopee akan memberikan baucar tunai disetiap pembelian barang berjenama dengan potongan 88%. Hanya perlukan minimum RM0 , perbelanjaan (terhad pada RM5) setiap hari pada pukul 12:00 AM & 12:00PM!

Advertisement

Pastikan korang stay alert pada masa ‘golden hour‘ ni!

Dah bersedia untuk 8.8 Only Deals???

Ada lagi! Korang jugak boleh beli item berjenama kegemaran dengan harga terendah sekarang. Jangan risau, memang 100%  authentic barangan berjenama di Shopee Mall ni pada setiap hari dan banyak lagi yang menanti.

Para pengguna Shopee tak perlu risau, korang boleh membeli lebih dari satu tawaran RM8 Only Deals ni setiap hari!

Tak payah tunggu lagi, add-to-cart sekarang dan dapatkan barangan dengan harga durian runtuh hanya ditarikh 8.8 (12 AM-2 AM)! Check it out banyak lagi Branded Deals kat sini!

Advertisement

Main & Menang sehingga 38 juta Shopee Coins!

Berbelanja sambil ‘berhibur’, dapat ganjaran pula tu! Why not, kan?

Sebelum menyelam dan shopping barang pilihan, korang berpeluang juga untuk menerima sehingga 38 juta Shopee Coins dengan hanya bermain Shopee Farm, Spin & Win, Shopee Bubble, Shopee Candy dan banyak lagi.

 

Shopee Mall Brand Memberships, banyak manfaat menanti!

Sebagai tanda penghargaan dan kesetiaan buat para pengguna aplikasi Shopee, Shopee menghadiahkan kepada pengguna ganjaran yang terdiri dari pilihan jenama kegemaran, menerima points dan menebus produk eksklusif serta baucar.

Advertisement

Baucar keahlian ini juga boleh digunakan bersama dengan baucar Shopee yang lain. Pendek cerita, penjimatan berganda!

Check-it out Shopee Mall Brand Memberships di sini.

Lebih jimat, lebih untung! Takkan nak tenung je…

Lebih puas, lebih jimat dan lebih menguntungkan korang. Kualiti barang confirm hanya yang terbaik walaupun dah macam-macam promosi korang dapat! Nak berjimat boleh, tapi berjimatlah dengan bijak. Shopee kan ada.

Pssttttt, tak payah susah-susah klik link di sini!

Advertisement

Kejappppp, masih ada yang tak download lagi aplikasi Shopee ni? Aduhhhhhh memang memang rugi!

Tapi, masih tak terlambat lagi! Sila muat turun aplikasi dan daftar masuk akaun Shopee ini sekarang. Sebab, sebagai warga baru di aplikasi Shopee, korang berhak menerima baucar khas sebagai pengguna baru.

Baucar ini mempunyai nilai potongan sebanyak RM15 dengan pembelian minima RM18 je. Ehmmmm! Baucar ini khusus hanya untuk pengguna baru aplikasi Shopee sahaja.

Nak berjimat, biarlah dengan cara yang bijak! Sambil-sambil shopping, apa salahnya ‘beli’ jiwa yang tersayang dengan hadiahkan mereka barang idaman dari Shopee. Pasti mereka tersenyum sampai telinga.

Advertisement

Tak percaya? Cubalah check-out masa Shopee 8.8 Brands Festival nanti.

Fuhhhhhhhh! (Dihembus)

Continue Reading
Advertisement