hubungi kami

#celeb

Terima dikutuk curang tak padan dengan muka, Shuk Sahar tampil luah perasaan

Nama Shuk Sahar rasanya bukan asing lagi dalam industri seni Tanah Air. Kontroversi curang terhadap isteri sememangnya telah memberi tamparan hebat dalam kehidupan pelawak tersebut sehingga kerjaya seninya agak merundum.

Baru-baru ini, tular lagi satu video dia sedang jalan berdua dengan ‘kekasih gelapnya’ dan berjaya dirakam oleh netizen sebelum dimuat naik ke TikTok.

@alektoropopiah

best ye shuk shopping raya dgn scandal 😂😂 #fyp #foryoupage #viraltiktok #shuksahar #farah #fypシ #foryoupageofficiall #viralkan

♬ Panik Gak – DJ Cantik

Luah perasaan di TikTok

Walaupun video tersebut menjadi perbualan netizen, namun orang ramai seakan sudah lali dan malas untuk mengambil pusing kisah kehidupan selebriti itu kerana sudah banyak kali hal sama terjadi.

Namun begitu, menerusi Astro Gempak, Shuk telah tampil meluahkan perasaannya di Live TikTok berhubung kontroversi yang melibatkan dirinya sejak kebelakangan ini.

Terima & tak marah. Orang tak tahu struggle macam mana…

Dalam luahannya, pelawak tersebut mengaku tidak pernah melenting dengan tanggapan orang ramai serta komen netizen dalam segala isu panas melibatkan dirinya.

Dia juga menjelaskan yang orang ramai tidak tahu hal sebenar dan bagaimana dia struggle dalam melalui semua perkara tersebut.

Saya sekali pun tak pernah melenting, aku terima guys,
“Orang kata Shuk curang, tak padan dengan muka, aku cuma nak korang fikir betul-betul life aku korang tak tahu story dia sepenuhnya, itu saja boleh cakap.
“Macam mana aku struggle, bila aku hilang semua macam mana aku try cari ruang.
“Mungkin kadang-kadang, silap aku nampak besar pada korang, aku minta maaf.
“Kalau rasa apa yang korang tengok tak suka di mata korang aku minta maaf,” katanya.

Pilih tak nak cerita di media sosial

Tambahnya lagi, dia memilih untuk tidak menceritakan hal sebenar dari sisinya ke media sosial dan biarlah hanya orang yang benar-benar kenal sahaja mengetahui isu peribadi.

Jadi, dia dengan rendah hati memohon maaf andai ia menggangu fikiran orang lain termasuklah mengambil kesempatan memohon kemaafan di bulan mulia ini.

“Untuk cerita sebenar sepenuhnya tentang diri ni, aku tak nak cerita di media sosial.
“Biar orang betul-betul kenal je tahu, Aku minta maaf, kalau korang rasa tak best.
“Malah di bulan puasa ini juga aku ambik kesempatan maafkan korang,” jelasnya lagi.

Terdahulu, rumah tangga Shuk dan isterinya Rossalennah Natassyiah Asshaferah atau Sera mulai bergolak setelah pelawak itu ‘kantoi’ mempunyai hubungan dengan wanita lain.

Mereka juga sering ‘berperang’ di media sosial sehingga mendapat perhatian netizen.

Walau bagaimanapun, ramai yang masih tertanya-tanya tentang rumah tangga mereka selepas Sera menfailkan penceraian ke atas pengacara I Can See Your Voice Malaysia itu.

Sumber: Astro Gempak (Hanafi Haris)

Sambung Baca
Advertisement