hubungi kami

Selebriti

Tokti terkejut, pelayan hotel hampir jatuhkan juadah sebelum persembahan

Nama penyanyi tersohor Malaysia, Datuk Seri Siti Nurhaliza menjadi perhatian ramai apabila reaksinya yang begitu terkejut selepas seorang pelayan hotel hampir menjatuhkan hidangan yang dibawa.

Menerusi sebuah video yang dimuat naik oleh @sitisairahtarudin di laman TikToknya, penyanyi nombor satu negara itu sedang menunggu di pintu masuk dewan untuk membuat persembahan di majlis Queen Of The Night bersama penari lain, malam semalam.

Ketika menunggu namanya dipanggil, secara tiba-tiba seorang pelayan yang melalui kawasan itu hampir menjatuhkan juadah yang dibawanya dan hampir melanggar dirinya yang sedang berjalan menuju ke dewan.

@sitinursairahtarudin

Bila ko sebuk kerja tak tengok kiri kanan. Kan dah terkejut nampak Bidadari Syurga muncul tiba2. 🤭🤣 Dengan DSCT sekali terperanjat kita. Yang gelak tu xboleh nak kawal la. #fyp #assalamualaikum #dinner #fypシ

♬ bunyi asal – sitisairahtarudin – sitisairahtarudin

Bagaimanapun, tindakan pelayan tersebut turut mendapat perkongsian dan reaksi penyanyi berusia 43 tahun itu yang tidak kisah serta tidak marah dengan kejadian yang telah berlaku, di laman Instagramnya.

Katanya, dia bersyukur apabila tiada sebarang kerosakan pinggan berlaku dan persembahannya pada malam tersebut berjalan seperti biasa.

Netizen pun sekali tersentak!

Dalam pada itu, rata-rata netizen turut meluahkan rasa terkejut apabila melihat kepada insiden tersebut dan bersyukur tiada apa-apa kejadian yang tidak diigini berlaku kepada kedua-dua belah pihak.

Nasib baik Tokti sporting

Bukan itu sahaja, netizen turut memuji sifat baik hati penyanyi kelahiran Pahang itu yang tidak memarahi atau mengambil sebarang tindakan terhadap pelayan tersebut.

Sumber: TikTok @sitisairahtarudin, Instagram @ctdk

Sambung Baca
Advertisement