Connect with us

#celeb

MUA Bellaz tunjuk mekap ala2 ‘makanan ringan’, ramai pula rasa nak makan

Pengguna media sosial terutamanya wanita pasti mengenali jurumekap atau MUA Bellaz kerana sering membuat live Facebook tutorial mekap buat para peminat.

Influencer tersebut juga kerap menunjukkan cara mekap dengan betul dan tak lokek memberitahu teknik-teknik yang boleh diaplikasikan oleh wanita ke atas wajah mereka.

Jadi makanan & minuman

Sejak kebelakangan ini, MUA Bellaz atau nama sebenarnya Nabilah Zulyadaini sering menunjukan mekap ala-ala makanan ringan seperti biskut Oreo, Boba Tea dan juga aiskrim Paddle Pop.

Suami pun setia teman isteri

Sudah tentu video tutorial mekap berkenaan mendapat perhatian warganet kerana terlihat begitu comel dan kemas serta sangat ‘melambangkan’ makanan dan minuman ringan tersebut.

Suami juga setia menyokong isteri dengan sama-sama bergambar bergaya mengikut warna makanan serta minuman ringan tersebut dan sedondon dengan isteri.

Kreatifnya Bellaz!

Sehubungan dengan itu, ramai yang meninggalkan komen di media sosial MUA Bellaz dengan memuji mekap yang digayakan oleh infleuncer tersebut.

Mereka juga terasa lapar melihat mekap MUA Bellaz yang seperti aiskrim dan biskut Orea itu. Kreatif sangat!

Advertisement

 

 

Terror makeup macam ni

Bellaz guna masa lockdown betul2

Sedapnya tengok hahaah

Teringin makan la pulak

Sumber: Instagram @muabellaz

Advertisement

Continue Reading
Advertisement