hubungi kami

Viral

Tak sempat larikan diri, lelaki kantoi rakam orang berak

Kebiasaanya kaum wanita yang akan menjadi mangsa gangguan seksual tidak kiralah sama ada di kawasan awam atau sebagainya.

Pergh! Lelaki pun dah tak selamat

Namun, kali ini ternyata kaum lelaki juga tidak terkecuali daripada menjadi sebahagian daripada mangsa tersebut.

Menerusi hantaran dikongsikan oleh pengguna dikenali Kamal di laman Facebook, dia mendakwa kejadian tersebut berlaku di sebuah tandas lelaki di Hentian Rehat dan Rawat (R&R) di Dengkil, Selangor pada pukul 9 malam, Ahad malam.

Tengah memerut, dia boleh pulak rakam video dari bawah tandas

Kamal berkata, perbuatan terkutuk lelaki itu kantoi apabila dia menyedari individu berkenaan merakam aksi tersebut dari bawah tandas ketika sedang ‘melepaskan hajat’.

“Tengah memerut dengan cutting tak cantiknya, boleh pula dia record filem dari bawah tandas. Hanat betul. Nasib baik aku jenis kalau memerut mata melilau. Dapat tangkap pegang..”katanya.

Dah tangkap pun sempat nak larikan diri balik

Bagaimanapun, Kamal memberitahu perakam lelaki tersebut sempat melarikan diri selepas ditahannya sebelum ditangkap semula.

“Katanya mana ada lari. Lepas tu boleh pula kata kalau nak hentak dia, hentak sajalah. Ingat aku tak tahu undang-undang? Paling pun pusing kat kita juga salah,”tulis Kamal selain memaklumkan lelaki terbabit berasal dari Cheras.

Rampas telefon, jumpa banyak video tak senonoh

Tambah Kamal, telefon bimbit pelaku terbabit telah dirampas dan mereka menjumpai banyak video yang dipercayai dirakam dalam tandas.

Pelik2 la zaman sekarang

Rata-rata warganet meluahkan rasa geram apabila melihat tindakan aneh pelaku tersebut sehingga mengatakan lelaki tersebut berkemungkinan mengalami masalah mental.

Lepas ni kalau nak memerut kena hadap dinding

Orang berak pun bernafsu

Sempat basuh ke tak bang?

Malah, ada juga sempat berseloroh dengan bertanya sama ada mangsa tersebut sempat ‘membasuh’ sebelum mengejar pelaku tersebut.

Sumber: Facebook Kamal Garong via B40 Buat Perangai Apa Harini

Sambung Baca
Advertisement